Sunday, 19 May, 2024

Φωτιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου: Έκλεισε και η παλιά ΕΟ, ξεκίνησε η διαδικασία μετάγγισης

Κλειστή είναι αυτή τη στιγμή και η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο.

Η Πυροσβεστική προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με το βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αθηνών-Κορίνθου, με την οποία ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μετάγγισης του επικίνδυνου φορτίου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή έκρηξης λόγω διαφυγής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μετάγγισης του επικίνδυνου φορτίου.

Για αυτόν το λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου:

Από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο

Από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο

Από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα

Σε συνεργασία με την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία καταβάλλεται προσπάθεια διοχέτευσης των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, πραγματοποιείται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ενεργειών και την παρουσία τεχνικού ασφαλείας». Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας ως την Κινέτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας».

Κοντά στους οδηγούς που έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., η οποία τους μοίρασε νερά, καθώς περιμένουν πολλή ώρα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου