Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το μέλλον στη μόδα του streetwear

Η μόδα του streetwear έχει καταστεί ως ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με εκατομμύρια ανθρώπων να την ακολουθούν φανατικά.

Αν και οι ρίζες της ξεκίνησαν από την κουλτούρα του σκέιτ και του χιπ-χοπ, σήμερα φαίνεται να επηρεάζεται από ένα ευρύ φάσμα άλλων επιρροών, όπως η μουσική, η τέχνη και ο αθλητισμός. Ας ρίξουμε λοιπόν, μια ματιά στο μέλλον της μόδας του streetwear και στο τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή.

Προς τα πού οδεύει η μόδα του streetwear;

Η μόδα του streetwear έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, έχοντας απομακρυνθεί από τη λογική του street fashion και έχοντας γίνει πιο mainstream. Και πλέον, γι’ αυτό το λόγο, την βλέπουμε παντού, από τις πασαρέλες μέχρι τα καταστήματα ρούχων. Σήμερα, η μόδα του streetwear είναι μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων, με πολλές μάρκες να ανταγωνίζονται για ένα καλό μερίδιο στην αγορά. Είναι σαφές ότι η μόδα του streetwear ήρθε για να μείνει.

Είδη ένδυσης και υπόδησης που κάποτε θεωρούνταν κατάλληλα μόνο για αθλητισμό ή πιο casual εμφανίσεις, τώρα έχουν γίνει βασικά στοιχεία της καθημερινής μόδας. Φυσικά, Crocs και New Balance θεωρούνται δύο από τα πιο δημοφιλή streetwear brands που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας.

Ποιες είναι οι τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της μόδας του streetwear;

Η μόδα του streetwear διαρκώς εξελίσσεται και αλλάζει και φυσικά υπάρχουν πολλές τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της. Μερικές από αυτές τις τάσεις περιλαμβάνουν:

  • Άνεση. Οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν άνετα με τα ρούχα που φοράνε σε καθημερινή βάση και αυτό φαίνεται στη δημοτικότητα που έχουν τα baggy παντελόνια, τα oversized φούτερ και τα αθλητικά παπούτσια.
  • Βιωσιμότητα. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ευαισθητοποιείται ολοένα και περισσότερο σχετικά με το περιβάλλον, γεγονός που αντανακλάται στις επιλογές τους για τα ρούχα και τα υποδήματα που επιλέγουν. Πολλά brands που ενστερνίζονται τη λογική του streetwear, πλέον δεσμεύονται για τη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακά τους.
  • Athleisure. Η τάση του athleisure, που συνδυάζει αθλητικά ρούχα και παπούτσια, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στη συλλογή του PRM, συνεχίζει να είναι δημοφιλής. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δείχνετε ανεπιτήδευτα κομψοί, χωρίς να θυσιάζετε την άνεση.           

Πώς μπορείτε να φέρετε το μέλλον της μόδας του streetwear στην γκαρνταρόμπα σας με Crocs;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε μια πινελιά από το μέλλον της μόδας του streetwear στη δική σας γκαρνταρόμπα. Ένα εξαιρετικό look με τα εντυπωσιακά Crocs, θα ανεβάσει την εμφάνιση σας σε εντελώς νέο επίπεδο, ειδικά όταν αυτά συνδυάζονται με αθλητικά ρούχα και ένα καπέλο τζόκεϊ.

Τα Crocs, τα οποία παρουσιάζουν ένα σύγχρονο, αλλά ταυτόχρονα και φουτουριστικό στυλ, αναδεικνύουν μια ολοκαίνουργια διάσταση στην streetwear μόδα. Με το ξεχωριστό τους σχεδιασμό και την απόλυτη άνεση που προσφέρουν, αποτελούν την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Η ευκολία στην εφαρμογή και η ανθεκτικότητά τους τα καθιστούν πρακτικά και λειτουργικά, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό στιλ που ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και προτίμηση.

Γιατί τα New Balance έχουν αναδειχθεί ως το νέο must-have στο streetwear;
Τα New Balance αντιπροσωπεύουν μια ασύγκριτη ισορροπία μεταξύ στυλ και άνεσης και υπόσχονται να αναβαθμίσουν μοναδικά τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο streetwear ντύσιμο.

Για τους άνδρες, προτείνεται να συνδυάσουν ένα ζευγάρι δερμάτινα αθλητικά New Balance με λεπτομέρειες σε μαύρο ή καφέ, με ένα μαύρο τζιν και ένα oversized λευκό t-shirt ή hoodie New Balance για μια εμφάνιση που εκπέμπει άνεση και στυλ. Ένα άλλο προτεινόμενο outfit είναι να συνδυάσετε ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά New Balance με ένα φαρδύ τζιν, ένα μαύρο t-shirt και ένα bomber jacket για μια αισθητικά προσεγμένη εμφάνιση.

Για τις γυναίκες, ένα ζευγάρι μπορντό ή μπεζ New Balance μαζί με ένα oversized τζιν μπουφάν και μια μαύρη crop top μπλούζα θα δημιουργήσει ένα κομψό και εντυπωσιακό καθημερινό look. Ένα άλλο εναλλακτικό σύνολο για την απόλυτη urban streetwear εμφάνιση, είναι να συνδυάσετε λευκά sneakers New Balance με ένα αέρινο φόρεμα και ένα denim κοντό τζάκετ. Τέλος, ένα ακόμα ενδιαφέρον σύνολο περιλαμβάνει μια φαρδιά πλισέ φούστα, μια βαμβακερή μπλούζα New Balance σε ροζ χρώμα και ένα ζευγάρι αθλητικά New Balance με λιλά ή μαύρες λεπτομέρειες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως καθώς προχωράμε, η μόδα του μέλλοντος στο στυλ του streetwear φαίνεται να εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Επομένως, αναμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου