Saturday, 27 April, 2024

Θανάσης Πολυκανδριώτης για Πίτσα Παπαδοπούλου: «Την είδα… και της έδωσα το τηλέφωνό μου»

Το Σάββατο με φίλους επέστρεψε το Σάββατο, με τον Χρήστο Φερεντίνο να υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη μακρόχρονη πορεία της στο τραγούδι, ενώ ένας από τους φίλους και συνεργάτες που την τίμησαν με την παρουσία τους ήταν και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Μάλιστα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε μια ιστορία: «Δεν το ‘χω πει πολλές φορές, το έχω πει 2-3 και απόψε θα το πω άλλη μια φορά. Πριν από πάρα πολλά χρόνια, μικρό κοριτσάκι η Πίτσα Παπαδοπούλου, δεν είχε βγει ακόμα στη δουλειά και την είχε φέρει η μαμά της εκεί που δούλευα εγώ, στον «Κεφάλα» στην Κοκκινιά». «Εκεί έγινε το εξής όμορφο και ωραίο. Το κοριτσάκι αυτό εδώ πέρα το είδα, το γουστάρισα και του έδωσα το τηλέφωνό μου. Δεν πήρε όμως τηλέφωνο. Τώρα, τα υπόλοιπα δικά σας», είπε χιούμορ ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

«Α ρε Θανάση, έχασα που δεν σε πήρα», του απάντησε στο ίδιο ύφος η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Πίτσα Παπαδοπούλου περιέγραψε : «Το μεσημέρι με άκουσε ο Ζαμπέτας και το βράδυ ήμουν τραγουδίστρια στο πλάι του. Ήταν ξαφνικό πολύ. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν τα «Ξένα Χέρια». Από τότε έγιναν πολλά, πολλές ιστορίες και πολλές συνεργασίες. Είχα την τιμή να δουλέψω με όλους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου