Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή η Βικτώρια Γκρόσου

Μία θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου καθώς η κορυφαία make up artist και δασκάλα της τέχνης, Βικτώρια Γκρόσου (Victoria Grosu) έφυγε από τη ζωή.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την ίδια πάντα να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει φρέσκα entries στον τομέα της ομορφιάς.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο κομμάτι του μακιγιάζ, διοργάνωσε αμέτρητα workshops και σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούσαν με ευλάβεια οι μαθήτριες και μαθητές της, που είναι εκατοντάδες σε αριθμό. Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Μάλιστα είχε ιδρύσει τις σχολές BTC (Beauty Training Center) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Δράμα-με πτυχία πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας- αλλά και την εταιρεία makeup4pro.gr με καλλυντικά ύψιστης ποιότητας.

Το όραμά της αποτυπώνεται στην περιγραφή που αναγράφεται στο site των σχολών της: «Έχοντας ως πιστεύω ότι “τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο” ήθελα πρώτα με το δικό μου παράδειγμα να το αποδείξω για να μπορώ να είμαι η στήριξη των παιδιών μας.

Γιατί ναι, στο BTC είστε τα παιδιά μου και ο στόχος μου είναι τα παιδιά μου να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές…».

Η ανακοίνωση της ομάδας της

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε!

Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της, δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στις 15:00. Για όσους επιθυμείτε να εκφράσετε την εκτίμηση και την αγάπη σας, η οικογένεια της αγαπημένης Victoria Grosu προτείνει αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον σύλλογο Ελπιδα-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο.

Συγκλονισμένη η Λεάννα Μάρκογλου, γνωστή makeup artist και σύζυγος του Πάνου Καλίδη, δηλωσε: «Έχω πάθει σοκ». Και η Δήμητρα Κατσαφάδου, όμως, είχε γνωριστεί και συνεργαστεί με τη Βικτώρια Γρόσου και θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια, μαθαίνοντας την τραγική είδηση του θανάτου της.

«Λατρεμένη μου, σε ευχαριστώ που σε γνώρισα. Η τιμή είναι δική μου. Άγγελέ μου. Η πιο όμορφη συνέντευξη της ζωής μου ήταν μαζί σου. Να μας προσέχετε από εκεί ψηλά. Ήσουν, είσαι και θα είσαι φως και καλοσύνη», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου