Saturday, 27 April, 2024

Ίαν Ζίρινγκ: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μηχανόβιους ο ηθοποιός του «Beverly Hills»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μοτοσικλετιστές έπεσε ο ηθοποιός Ίαν Ζίρινγκ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά των 90’s, «Beverly Hills 90210».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στην Hollywood Blvd. την Κυριακή, ενώ το ΤΜΖ εξασφάλισε βίντεο στο οποίο καταγράφεται το τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό βίντεο καταγράφονται δύο μοτοσικλετιστές να είναι σταματημένοι μπροστά από το αυτοκίνητο του ηθοποιού, με τον ίδιο να κατευθύνεται προς το μέρος τους και να σπρώχνει τον ένα εξ αυτών, χτυπώντας τον, παράλληλα, στο κεφάλι.

Ως απάντηση, οι δύο μοτοσικλετιστές, αλλά και άλλοι που καταφτάνουν στο σημείο, αρχίζουν να χτυπούν βίαια τον ηθοποιό, ενώ, μάλιστα, ένας εξ αυτών καταγράφεται να πέφτει πάνω στον Ίαν Ζίρινγκ με τη μοτοσικλέτα του. Στη συνέχεια του βίντεο, ο ηθοποιός καταγράφεται να τρέχει, προσπαθώντας να ξεφύγει από την μανία των μοτοσικλετιστών, που τον κυνηγούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, το βίαιο περιστατικό ολοκληρώθηκε με τον Ζίρινγκ να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται από το σημείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου