Wednesday, 8 May, 2024

Αλεξανδρούπολη: Απαγόρευσαν τα… τραπέζια στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, μετά απ’ όσα έγιναν στη Βίσση

Χωρίς τραπέζια με καθήμενους μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικό σταδίου “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης

θα δοθεί η συναυλία της αγαπημένης τραγουδίστριας χιλιάδων θαυμαστών Νατάσας Θεοδωρίδη σήμερα, Κυριακή 11 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την προηγούμενη συναυλία στον ίδιο χώρο της Άννας Βίσση, με αρκετούς θεατές που ενώ αρχικά κάθονταν στα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά από την εξέδρα όπου τραγούδησε η Βίσση, να σηκώνονται και να χορεύουν, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΕΟΔΥ. Σε συνδυασμό μάλιστα με την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, τα οποία αποδίδονται και σε παρόμοιες στιγμές διασκέδασης σε μπαρ, κέντρα και συναυλίες, αλλά και την απόφαση να μην επιτρέπονται όρθιοι ακόμα και στην εστίαση, έφεραν την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Έτσι, στελέχη του ΕΟΔΥ επικοινώνησαν με τους διοργανωτές της συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου και τους ξεκαθάρισαν πως απαγορεύεται η χρησιμοποίηση τραπεζιών και οι θεατές θα είναι μόνο καθισμένοι στις εξέδρες του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης. Να θυμίσουμε πάντως, ότι στη συναυλία της Άννας Βίσση όπου η κατάσταση κάπως… ξέφυγε με τους χορούς κάποιων…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου