Sunday, 28 April, 2024

Βασίλης Καρράς: Όταν ξέσπασε σε κλάματα από την αγάπη του κόσμου

Ο Βασίλης Καρράς πήρε τεράστια αγάπη από τον κόσμο που τον λάτρευε. Μια σχέση αμοιβαία που κράτησε για δεκαετίες.

Στις εμφανίσεις του τόσο στα νυχτερινά μαγαζιά όσο και στις συναυλίες επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Η αναγνώριση από τον κόσμο ήταν τεράστια και ο Βασίλης Καρρά το ήξερε καλά. Το ήξερε και ανταπέδιδε αυτή την αγάπη με κάθε τρόπο.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές ήταν το 2017 στο Θέατρο Πέτρας όταν καταχειροκροτήθηκε με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα και να λέει «δεν θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Μακάρι να μπορούσα να μοιράσω αυτή την αγάπη». Λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που ο κόσμος στο θέατρο Πέτρας φώναζε ρυθμικά το όνομά του…

Και η τελευταία του τηλεφωνική σύνδεση στην τηλεόραση ήταν στην εκπομπή του fame story, προ διμήνου, όταν είχε βγει ήδη η φήμη ότι η υγεία του χειροτερεύει… και μάλιστα είπε, απευθυνόμενος προς τον Ρέμο… “είμαι εδώ” και ο Αντώνης απάντησε “για πάντα θα είσαι εδώ”…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος τραγουδιστής έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής (24/12) από ανακοπή.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Αυτή ήταν και η τελευταία του επιθυμία του Βασίλη Καρρά, ο οποίος είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ενώ σε ηλικία 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου