Saturday, 27 April, 2024

Γάλλος κασκαντέρ έπεσε από τον 68ο όροφο ουρανοξύστη και σκοτώθηκε

Ένας Γάλλος κασκαντέρ που είναι γνωστός για τα παράτολμα εγχείρημά του έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον 68ο όροφο κατοικίας στο Χονγκ Κονγκ.
Ο Remi Lucidi, 30 ετών, σκαρφάλωνε στον ουρανοξύστη Tregunter Tower όταν ο έπεσε, σύμφωνα με την South China Morning Post.
Ο Lucidi, γνωστός στο διαδίκτυο ως Remi Enigma, έχασε τη ζωή του επί τόπου.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του Χονγκ Κονγκ, ο Lucidi έφτασε στο κτίριο γύρω στις 6 μ.μ. και είπε στον φύλακα ασφαλείας ότι θα επισκεπτόταν έναν φίλο του στον 40ο όροφο.
Ο υπάλληλος ασφαλείας στη συνέχεια προσπάθησε να συλλάβει τον Lucidi αφού ο υποτιθέμενος φίλος του επιβεβαίωσε ότι δεν τον γνώρισε -αλλά μέχρι τότε ο κασκαντέρ είχε ήδη μπει στο ασανσέρ.
Τα πλάνα ασφαλείας έδειξαν αργότερα τον Lucidi να φτάνει στον 49ο όροφο και στη συνέχεια να παίρνει και πάλι τις σκάλες για να ανέβει στην κορυφή του κτιρίου.
Οι φύλακες που ακολουθούσαν τον Lucidi, βρήκαν την καταπακτή που οδηγεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου ανοιχτή, αλλά εκείνον δεν τον βρήκαν πουθενά.
Χτυπούσε το παράθυρο του 68ου ορόφου να του ανοίξουν…
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 19:38, όταν χτύπησε το παράθυρο του ρετιρέ του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα μια καμαριέρα να καλέσει την αστυνομία.
Η πηγή -η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί -δήλωσε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι ο Lucidi είχε παγιδευτεί έξω από το ρετιρέ και χτυπούσε το παράθυρο για βοήθεια πριν συμβεί το μοιραίο.
Μια πηγή αποκάλυψε ότι η αστυνομία βρήκε την κάμερα του Lucidi στο σημείο και περιείχε βίντεο από άλλες παράτολμες πράξεις του.
Η αστυνομία δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου