Saturday, 27 April, 2024

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι γράφει μια εβδομάδα μετά το δυστύχημα

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη πριν από μία εβδομάδα σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος άνδρας.

Μία εβδομάδα ακριβώς μετά το δυστύχημα, ο καλλιτέχνης που συμμετείχε στο J2US έκανε μια ανάρτηση στα social media, σχετικά με το περιστατικό στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές. Συγκεκριμένα, έγραψε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης όταν το τζιπ του τραγουδιστή το οποίο, σύμφωνα με βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κινούνταν με ταχύτητα, προσπάθησε να αποφύγει το αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP και εξετράπη αριστερά της πορείας του προσκρούοντας πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν το θύμα 19 ετών και ένας ακόμη συνομήλικός του. Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, οι οποίοι εκείνη την ώρα κατευθύνονταν προς τη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να τραυματιστεί θανάσιμα και ο δεύτερος σοβαρά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου