Sunday, 28 April, 2024

Δολoφονήθηκε διάσημη influencer, από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Δολοφονήθηκε διάσημη influencer. Ο εν διαστάσει σύζυγός της την πυροβόλησε μπροστά στην κόρη τους

Μια influencer από τη Χαβάη και επιχειρηματίας δολοφονήθηκε μπροστά στην κόρη της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η 33χρονη Theresa Cachuela, μητέρα τριών παιδιών και ιδιοκτήτρια της House of Glam Hawaii LLC στο Waipahu, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και σκοτώθηκε από τον Jason Cachuela, 44 ετών, στο πάρκινγκ του Pearlridge Center το πρωί της Παρασκευής, αναφέρει το Honolulu Star-Advertiser.

Η κόρη της είδε τον πυροβολισμό και είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της πάτησε τη σκανδάλη, σύμφωνα με το KITV. Το κορίτσι αναφέρθηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης ως 6 ή 8 ετών.

Ο 44χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε λίγο μετά την φυγή του από τη σκηνή με ένα γκρι Mazda.

Η δολοφονία συνέβη δύο εβδομάδες αφότου ένας δικαστής δέχθηκε την αίτηση της Cachuela για εντολή προστασίας κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

“Αυτή δεν ήταν μια τυχαία πράξη, καθώς το θύμα και ο δράστης εμπλέκονταν σε καβγάδες το τελευταίο διάστημα”, δήλωσε την Παρασκευή η αστυνομικός υπολοχαγός Deena Thoemmes πριν βρεθεί νεκρός ο ένοπλος, σύμφωνα με τη Hawaii Tribune .

«Γνωρίζουμε ότι υπήρχε μία δικαστική εντολή που του επιδόθηκε, γι’ αυτό η υπόθεση χαρακτηρίστηκε ως φόνος σε πρώτο βαθμό», περιέγραψε.

Όταν η αστυνομία έδωσε στον 44χρονο την δικαστική εντολή, ανέκτησαν τα πέντε εγγεγραμμένα πυροβόλα όπλα του, ανέφερε το πρακτορείο.

«Η μικρότερη κόρη της είναι αυτή που τα είδε το τραγικό περιστατικό», είπε η γιαγιά της και μητέρα του θύματος, Lucita Ani-Nihoa, στο Hawaii News Now . «Είναι τραυματισμένη. Έχει τόση πίστη, αυτό το κοριτσάκι. Μόλις… άρχισε να προσεύχεται. Δεν το πιστεύει. Δεν πιστεύει ότι η μαμά της έχει φύγει. Δεν το πιστεύω ούτε εγώ» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει. Στο δικαστικό έγγραφο είχε δηλώσει «Απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια με πήγε μόνη μου στο Waikiki και κράτησε ένα μαχαίρι στο λαιμό, τραυματίζοντάς με και φοβίζοντας με. Το επόμενο πρωί εμφανίστηκε στο σπίτι μου νωρίς το πρωί για να ζητήσει συγγνώμη. Προσπάθησα να τον βοηθήσω και να του μιλήσω, αλλά συνέχισε να απειλεί να αυτοκτονήσει ξανά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου