Thursday, 9 May, 2024

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποφάσισε να ασχοληθεί και εκείνη με τον κόσμο του θεάματος, με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από εκείνον του πατέρα της όμως

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, εργάζεται πλέον ως πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό και μάλιστα οι γονείς της στηρίζουν την επιλογή της. Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ είναι η υιοθετημένη κόρη του διάσημου σκηνοθέτη και της συζύγου του, ηθοποιού Κέιτ Κάπσοου.
Η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ. Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της να εργαστεί ως εργαζόμενη του σεξ. Η νεαρή είπε σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.
Όταν ρωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι: «Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση».
Η Μικαέλα, ένα από τα επτά παιδιά του Σπίλμπεργκ, πρόσθεσε επίσης ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της αλλά να είναι ανεξάρτητη. Πρόσθεσε τέλος ότι ναι μεν κάνει πορνό, αλλά δεν θα κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα από σεβασμό προς τον 47χρονο αρραβωνιαστικό της Τσακ Πάνκοβ…
Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδια της καινούριας καριέρας της, πριν από μερικές μέρες στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δήλωνε: «Το σώμα μου, η ζωή μου, το εισόδημά μου, η επιλογή μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν την αυτονομία μου ή την αρετή μου επειδή κουβαλάω αυτό το όνομα».

Όσον αφορά στο περιεχόμενο των ερωτικών της βίντεο, λέει ότι την ενδιαφέρει να ειδικευτεί στα βίντεο με συγκεκριμένα φετίχ, εστιάζοντας, στο βασικό της ατού, το πλούσιο μπούστο της, «πάντα όμως σόλο», όπως τονίζει, από σεβασμό στον αρραβωνιαστικό της, τον 47χρονο Τσακ Πάνκοου. «Για χρόνια μισούσα το μεγάλο στήθος μου αλλά κατάφερα τελικά να το αποδεχτώ. Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω παρά μόνο σόλο παραγωγές είναι για να μην διαταραχτεί η πολύτιμη σχέση μου με τον σύντροφό μου». «Ο πατέρας μου εκτιμούσε πάντα το γεγονός ότι ήμουν μοναδική και ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είχαμε και τις συγκρούσεις μας κατά καιρούς, αλλά πάντα μου έδειχνε ότι αγαπά τον τρόπο που σκέφτομαι». Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ έχει επιλέξει το όνομα “Sugar Star” για την καριέρα της στην βιομηχανία της «ενήλικης ψυχαγωγίας» και πριν λίγο καιρό ανέβασε δοκιμαστικά στην πλατφόρμα PornHub μια σειρά από βίντεο δικής της παραγωγής, αποφάσισε όμως να τα κατεβάσει προσωρινά μέχρι να εγκριθεί η αίτηση που έχει κάνει στην πολιτεία του Τενεσί (όπου διαμένει) για να της χορηγηθεί άδεια εργαζόμενης στον χώρο του σεξ. Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι μικρή είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από ανθρώπους που δεν ανήκαν στο οικογενειακό περιβάλλον και στον ευρύτερο κύκλο συγγενών και φίλων. Όπως λέει, αυτό συνέβαλε σημαντικά στις διαταραχές προσωπικότητας που παρουσίασε αργότερα, και στα ζητήματα νευρικής ανορεξίας και αλκοολισμού που την ταλαιπώρησαν. Παραδέχεται ότι μεγαλώνοντας σε μια από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ, ήταν μια «δύσκολη» εμπειρία, σπεύδει να συμπληρώσει όμως ότι με τον πατέρα της είχαν μια πολύ στενή σχέση και ότι διατηρεί τις πιο τρυφερές αναμνήσεις από τον χρόνο που περνούσαν μαζί, παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή και συζητώντας για βιβλία και ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τρόμου. «Εκτιμούσε πάντα το γεγονός ότι ήμουν μοναδική και ήξερα ακριβώς τι θέλω. Είχαμε και τις συγκρούσεις μας κατά καιρούς, αλλά πάντα μου έδειχνε ότι αγαπά τον τρόπο που σκέφτομαι».

Πηγή:cnn.gr-lifo.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου