Sunday, 19 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Τι δείχνει η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας για το μοιραίο τζιπ. Τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το τροχαίο.  Η κατάσταση των δύο κοριτσιών που ήταν μαζί του. 

Σε άριστη κατάσταση φαίνεται πως ήταν το τζιπ που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας.

Το όχημα που ανετράπη στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο νεαρός τραγουδιστής και να τραυματιστούν οι δύο συνεπιβάτισσές του, όπως δείχνει η έκθεση των πραγματογνώμων δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα, το γκάζι, τα λάστιχα και τα ηλεκτρονικά συστήματά του.

Πηγές της Τροχαίας επιβεβαίωσαν τις αρχικές τους υποψίες, ότι δηλαδή ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος, που έγινε στην επιτόπια αυτοψία.

Προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα, ενώ εκφράζονται επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ, αναμένονται σε περίπου 20 μέρες, ενώ από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA θα φανεί πού καθόταν ο κάθε επιβάτης.

Η 21χρονη συνεπιβάτισσα είναι καλά στην υγεία της, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την 30χρονη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του όχηματος

Η 21χρονη συνεπιβάτισσα είναι καλά στην υγεία της, ενώ δυστυχώς το ίδιο δεν ισχύει για την 30χρονη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε σοβαρά από λυγισμένη λαμαρίνα. Η 30χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

antenna.gr

Η πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου