Saturday, 27 April, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Διαγνώστηκε με καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Διαγνώστηκε με καρκίνο, κάνει χημειοθεραπείες
Σοκ στη Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο από την αποκάλυψη της Κέιτ Μιντλετον πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Μετά το τσουνάμι θεωριών συνομωσίας που είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για το τι πρωγματικά συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Κέιτ Μίντλετον μέσω ενός βίντεο, θέλησε να ρίξει φώς στην ιστορία και να δώσει ένα τέλος σε όσα ακούγονταν για την υγεία αλλά και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Σε προσωπικό μήνυμα, η 42χρονη πριγκίπισσα ανέφερε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική. Όμως, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Η μητέρα του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις στο βίντεό της αναφέρει ότι οι γιατροί την συμβούλεψαν να κάνει προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», σημειώνει. «Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει… Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου» αναφέρει ακόμα η Κέιτ Μίντλετον. The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου