Saturday, 27 April, 2024

Κατσαφάδου: Κλοπή 290.000 € από την εταιρία της. Τι έγινε με τον βοηθό…

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ήρθε αντιμέτωπη τον Φεβρουάριο του 2023 με μία κλοπή από την εταιρεία της, La vie en Rose,

ενώ είχαν προηγηθεί δύο διαρρήξεις, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2022, στο κατάστημά της στο Περιστέρι.

Ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» του MEGA αναφέρθηκε στη γνωστή υπόθεση, όπου αφαιρέθηκαν 290.000 ευρώ σε μετρητά. Ο Νικόλαος Μαλακοδήμος και πρόεδρος της εταιρείας, μίλησε στον τηλεοπτικό αέρα και έδωσε πληροφορίες για το συμβάν, επισημαίνοντας πως ο εταιρικός χώρος από τον οποίο εκλάπησαν τα χρήματα, έχει ως ιδιοκτήτη τη La vie en Rose.

Η κλοπή σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 από τον βοηθό της Δήμητρας Κατσαφάδου. Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί, ο 32χρονος άρπαξε από την γνωστή επιχειρηματία το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική. Στη συνέχεια φαίνεται πως ο δράστης, μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στο εξωτερικό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως δήλωσε αρχικά: «Εκτός από αδερφός της Δήμητρας, εμφανίζομαι και ως μηνυτής. Εκτός από μηνυτής όμως, είμαι και πρόεδρος της εταιρείας. Το σπίτι όπως αναφέρετε ότι υπήρχαν τα χρήματα, ήταν κτίριο της εταιρείας, ήταν δηλαδή όντως μέσα στην εταιρεία» ξεκαθαρίζοντας πως χρησιμοποιείται ως χώρος εργασίας και ως λογιστήριο και ότι περιλαμβάνει εταιρικά έγγραφα και στοιχεία και ως ιδιοκτήτης του χώρου αναφέρεται η εταιρεία.

Ο κ. Μαλακοδήμος απάντησε σε σχετική ερώτηση πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι ο τόπος κατοικίας της Δήμητρας Κατσαφάδου και έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό κλοπής: «Η κυρία που ασχολείται με την καθαριότητα και είναι απολύτου εμπιστοσύνης – είναι πολλά χρόνια στην εταιρεία και την οικογένεια -μας ενημέρωσε ότι λείπουν τα χρήματα. Ως πρόεδρος της εταιρείας προχώρησα σε μήνυση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή την επομένη ημέρα και ήρθε σήμανση να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα. Η αστυνομία είδε ότι λείπει το χρηματικό ποσό όπως είχαμε δει και εμείς. Ο άνθρωπος που τα πήρε, βρέθηκε να περνάει τα σύνορα την ίδια ημέρα στην Κακαβιά στην Αλβανία και τελικά η σύλληψη έγινε στην Αγγλία».

Ο συγκεκριμένος άντρας αφέθηκε ελεύθερος, με τον Νικόλαο Μαλακοδήμο να τονίζει πως δεν επιθυμεί και δεν του επιτρέπεται να σχολιάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, λέγοντας: «Αυτό για το οποίο είμαι χαρούμενος είναι ότι υπάρχουν περιοριστικοί όροι απ’ ότι μας είπαν και περιμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης εντός του επόμενου 1,5 έτους, όπως γίνεται συνήθως».

Τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί και ο άνθρωπος που κατηγορείται, αρνείται ότι τα έχει πάρει. Σε ερώτηση για το γεγονός ότι υπήρχε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό σε φυσικό χώρο, ο Νικόλαος Μαλακοδήμος απάντησε πως όταν υπάρχει μία εταιρεία με συγκεκριμένο τζίρο, 53 καταστήματα και 300 εργαζόμενους, είναι επόμενο να συμβεί και κάτι τέτοιο. «Είναι χρήματα που υπάρχουν σε μια εταιρεία Α.Ε. και κατατίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε τράπεζες γιατί είναι από τις λιανικές πωλήσεις της εταιρείας», συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου