Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες ο Μάθιου Πέρι. Τα «Φιλαράκια» ήταν εκεί

Κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα) ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.
Οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια» ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ που δημοσιεύουν σχετικές εικόνες από την τελετή.

A private funeral was held for Matthew Perry on Friday afternoon, with the actor’s “Friends” co-stars in attendance along with other loved ones and family.

People reports that Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox and Lisa Kudrow all convened for the event, held at Forest Lawn Memorial Park in Los Angeles.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο Forest Lawn, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.
Η 84χρονη μητέρα του Suzanne Morrison και ο πατριός του, Keith, ήταν στην ιδιωτική εκδήλωση, όπως και ο πατέρας του John Perry, 82 ετών. Ο Keith Morrison ήταν ένας από αυτούς που σήκωσαν το φέρετρο.
Οι τέσσερις συμπρωταγωνιστές του έφτασαν μαζί, ντυμένοι με μαύρα κοστούμια και σκυθρωποί καθώς ετοιμάζονταν να πουν το τελευταίο αντίο στον Μάθιου Πέρι.
Η κηδεία ολοκληρώθηκε με μια διασκευή του τραγουδιού του Peter Gabriel «Don’t Give Up». Μετά τη λειτουργία, ο Πέρι θάφτηκε σε ένα σκούρο ξύλινο φέρετρο σε μια οικογενειακή τελετή.
Δεν είναι σαφές αν ο Πέρι ζήτησε αυτή την εκκλησία για τον τελευταίο του αποχαιρετισμό ή αν η οικογένεια την επέλεξε γι’ αυτόν.
Πλήθη μαυροφορεμένων θαυμαστών στέκονταν έξω από την εκκλησία μετά την τελετή.
Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.
Ο ιστότοπος TMZ και η ηλεκτρονική έκδοση Page Six της εφημερίδας New York Post δημοσίευσαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, στις οποίες διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία. Όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ήταν εκεί, υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ του TMZ.
Φως στα αίτια του θανάτου του 54χρονου ηθοποιού αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.
Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.
Χθες Παρασκευή, δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του (The Matthew Perry Foundation), το οποίο θα τιμήσει τη μνήμη του βοηθώντας ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου