Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κιάνου Ριβς: Έκανε δώρο Rolex σε όλους τους κασκαντέρ του «John Wick»

Κατά τη διάρκεια του δείπνου θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία κάνοντάς τους δώρο από ένα ρολόι Rolex Submariner
O Κιάνου Ριβς πήγε για δείπνο με τους κασκαντέρ του και τους έκανε δώρο από ένα συλλεκτικό Rolex, αποδεικνύοντας τη γενναιοδωρία του αλλά και τον σεβασμό που τρέφει για τους συνεργάτες του.
Αφότου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «John Wick 4», ο διάσημος ηθοποιός βγήκε για δείπνο στο Παρίσι με τους τέσσερις κασκαντέρ του. Κατά τη διάρκεια του δείπνου θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία κάνοντάς τους δώρο από ένα ρολόι Rolex Submariner.
Οι τέσσερις άνδρες, Τζέρεμι Μαρίνας, Μπρους Κονσέπτιον, Ντέιβ Καμαρίλο και Λι Τσιανγκ, μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες των πανάκριβων δώρων τους. Μάλιστα, στο πίσω μέρος της κάσας των ρολογιών υπήρχε σκαλισμένο ένα προσωπικό μήνυμα για τον καθένα από τον ίδιο τον Κιάνου Ριβς.

Δεν μένει σε πολυτελείς βίλες ούτε διαθέτει ακριβό αμάξι για να πάει καθημερινά στις δουλειές του, αλλά παίρνει το μετρό, επίσης τα περισσότερα κέρδη από τις ταινίες του πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και νοσοκομεία .
O πατέρας του τον εγκατέλειψε όταν ήταν 3 ετών, ηταν δυσλεκτικος και άλλαξε 4 σχολεία ……στα 23 του ο κολλητός του River Phoenix πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών , το μόνο του παιδί πέθανε στη γέννα… 18 μήνες μετά η κοπέλα του Jennifer πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα.
Η αδερφή του έπασχε από λευχαιμία και όσο καιρό χρειάστηκε παράτησε τα πάντα για να είναι στο πλευρό της και όμως ακόμα και τώρα έχει μια τεράστια καρδιά και δωρίζει ανώνυμα μεγάλα κομμάτια της περιουσίας του σε ευπαθείς ομάδες…
Αυτός είναι ο Κιάνου Ριβς που η μοίρα της ζωής τον έκανε πιο δυνατό και άξιο για να χαρίζει τη ζωή σε όσους την έχουν ανάγκη υποκλίνομαι στο μεγαλείο του!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου