Saturday, 27 April, 2024

Παντελής Παντελίδης: Το χρονικό του φρικτού τροχαίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί μετά από τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 08:20 στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού το πρωί της Πέμπτης (18/2/2016). Σύμφωνα με πληροφορίες του, η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στην Νέα Ιωνία, όπου είναι και  το πατρικό του.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στο ύψος της κλειστής στροφής που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Σοβαρά η μία από τις δύο γυναίκες

Οι δύο κοπέλες 20 και 30 ετών αντίστοιχα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη,  σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,  μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου η συνοδηγός νοσηλεύεται  με ελαφρά τραύματα, σπάσιμο δεξιάς κλείδας   και η άλλη με πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα

Συντετριμμένοι οι φίλοι του

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης  πλήθος κόσμου κατέφθασε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος τραγουδιστής, ανάμεσα τους  φίλοι και συνεργάτες όπως ο Χάρης Ακριτίδης, ο Αντώνης  Ρέμος, ο Βασίλης  Καρράς με την οικογένεια του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Stan, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Κώστας Μπερτάκης μαζί με την σύζυγό του Παυλίνα Κωσταγιού, ο Φώτης Ζογγλοπίτης

Παντελής Παντελίδης: Το χρονικό του φρικτού τροχαίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου