Saturday, 27 April, 2024

Ράιαν Ο’Νιλ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του διάσημου ηθοποιού

Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του Ράιαν Ο’Νιλ, του διάσημου ηθοποιού ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, στις 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα theBlast, ο Ράιαν Ο’ Νιλ πέθανε από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια έπειτα από καρδιομυοπάθεια, από την οποία έπασχε για χρόνια.

Νοσηλευόταν στο Κέντρο Υγείας Providence Saint John στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, όπου και κατέληξε. Το πιστοποιητικό θανάτου δεν αναφέρει άλλους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του. Ο πρωταγωνιστής του «Love Story» ετάφη στο Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park. Σύμφωνα με το Yale Medicine, η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια αναφέρεται στην αδυναμία της καρδιάς να καλύψει τις ανάγκες του σώματος για αίμα.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο υποψήφιος για όσκαρ ηθοποιός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Love Story,» θάφτηκε στο Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park.

Σύμφωνα με το CDC , όταν «εμφανίζεται μυοκαρδιοπάθεια, ο φυσιολογικός μυς στην καρδιά μπορεί να πυκνώσει, να σκληρύνει, να αραιώσει ή να γεμίσει με ουσίες που παράγει το σώμα και δεν ανήκουν στον καρδιακό μυ. Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα του καρδιακού μυός να αντλεί αίμα μειώνεται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς, σε εφεδρικό αίμα στους πνεύμονες ή στο υπόλοιπο σώμα και σε καρδιακή ανεπάρκεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του Πάτρικ Ο’Νιλ έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω Instagram και ανέφερε ότι ο πατέρας του πέθανε «με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του να τον στηρίζουν και να τον αγαπούν». «Τον θαύμαζα και ήταν πάντα μεγαλύτερος από τη ζωή. Όταν γεννήθηκα το 1967, ο πατέρας μου ήταν ήδη τηλεοπτικός σταρ στο Peyton Place. Εκεί γνώρισε τη μητέρα μου Leigh Taylor-Young και περίπου 9 μήνες αργότερα (πάνω-κάτω ένα ή δύο ραντεβού) γεννήθηκα εγώ», έγραψε επίσης και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά σόου και τις ταινίες που μετέτρεψαν τον πατέρα του σε παγκόσμιο σούπερσταρ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου