Saturday, 11 May, 2024

Σπύρος: Παντρεύτηκε το σύντροφό του παρουσία του γιου του!

Πριν μήνες, ο Φώτης Σπύρος είχε αποκαλύψει ότι σκόπευε να παντρευτεί τον σύντροφό του, στη Νέα Υόρκη με κουμπάρα τη Μαρία Παπαπέτρος και καλεσμένους πολλούς φίλους. Ο Οκτώβριος που υποτίθεται ότι θα γινόταν ο γάμος πέρασε, αλλά γάμο δεν είδαμε.

Όπως δεν έχουμε δει και το νεαρό μοντέλο και σύντροφο του ηθοποιού. Ωστόσο, ο Σπύρος αποκάλυψε πρόσφατα ότι παντρέυτηκε το σύντροφό του και μάλιστα εκεί ήταν και ο 17χρονος γιος του.

«Ο γάμος δεν θα γίνει γιατί… έγινε! Απλά επειδή πήρε πολλή δημοσιότητα η σχέση μου, θέλω λίγο να το ζήσω χωρίς να δίνω δικαιώματα και επιπλέον δημοσιότητα γιατί δεν το έκανα ποτέ γι’ αυτόν τον λόγο. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης διακριτικά και αθόρυβα. Όταν εγώ αποφασίσω, θα τα δείτε όλα. Έγινε πριν από λίγες μέρες», αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Freddo».

Και πρόσθεσε οτι εκεί ήταν και ο γιος του, του οποίου την ύπαρξη μάθαμε μόλις πρόσφατα από τον ίδιο τον ηθοποιό.

«Εννοείται ότι ο γιος μου ήταν στο γάμο! Οι πραγματικοί μου φίλοι ήταν εκεί και ήταν υπερήφανοι για μένα και το σύντροφό μου», δήλωσε.

Και καταλήγει: «Ο γιος μου ο Βασίλης είναι 17 ετών και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα γενικότερα με τη στάση ζωής μου, όπως και όλη η γενιά η καινούργια δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη ζωή μου. Φυσικά και η Γιάννα, η γυναίκα με την οποία έχω αποκτήσει τον Βασίλη, από την πρώτη μέρα ξέρει τα πάντα για μένα και τη σχέση μου. Είναι μια υπέροχη γυναίκα, την αγαπάω, με αγαπάει, χαίρεται για μένα και πάντα θα είναι δίπλα μου».

womenonly.gr

Σπύρος: Παντρεύτηκε το σύντροφό του παρουσία του γιου του!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου