Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη

Σάλο προκάλεσε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό με μία ανάρτησή του στα social media, για μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά.
Συγκεκριμένα, ο χορογράφος κορόιδεψε δημόσια μια κοπέλα για τα κιλά και την ενδυματολογική της επιλογή και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.
Ο χορογράφος ανάρτησε Instagram story στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της. Στη συνέχεια ο Ξιαρχό ζήτησε συγγνώμη μέσα από το Instagram έπειτα από τη δημόσια κατακραυγή προς το πρόσωπό του.
Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Ξιάρχο, θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.
«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.
Πολλές Ελληνίδες και Έλληνες, ανάμεσά τους και διάσημοι, κατέκριναν το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολίαζε μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι, για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.
Σύμφωνα με το newsit.gr, το απόγευμα της Δευτέρας, ο χορογράφος ενεπλάκη σε καταδίωξη στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό.
Νωρίτερα, η εταιρεία καφέ με την οποία συνεργαζόταν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία, λόγω των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα.
Πληρωμένη απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό: Γέμισαν ρίγες τα social media μετά το bullying του σε νεαρή κοπέλα για τα κιλά της
Οι χρήστες του Twitter “ανέβασαν” φωτό τους με ρίγες, θέλοντας να δείξουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο της κοπέλας που προσπάθησε να γελοιοποιήσει ο Ξιαρχό.
Οργή στα social media προκάλεσε η απαράδεκτη κίνηση του Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος “ανέβασε” στo Instagram, μία κοπέλα, σχολιάζοντας με πολυ άσχημο τρόπο τα κιλά της και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.
Η κατακραυγή ήταν άμεση, με διάσημους, γνωστούς και μη πολίτες να εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για το άγριο bullying που υπέστη μία γυναίκα, λόγω του βάρους της. Οι αντιδράσεις εστίασαν και στο γεγονός πως ο γνωστός χορογράφος δημοσιοποίησε το πρόσωπο ενός ανθρώπου στον λογαριασμό του αυθαίρετα.
Πληρωμένη απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό: Γέμισαν ρίγες τα social media μετά το bullying του σε νεαρή κοπέλα για τα κιλά της
Με δεδομένο ότι ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε τη ριγέ μπλούζα που φορούσε η κοπέλα, το Twitter πραγματικά πλημμύρισε από αναρτήσεις με ρίγες, με τους χρήστες να θέλουν να δείξουν με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους στο πρόσωπό της.
Ρε να φοράτε ότι γουστάρετε και ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Εμένα πάντως μου αρέσουν και οι οριζόντιες ρίγες, δεν μου είχαν πει ότι απαγορεύονται…#ξιαρχο οριζοντιες ριγες pic.twitter.com/FXsmjD2C5o
— (Σ)τέλειος© (@steliosmats) November 1, 2021
Λόγω ανασφάλειας και φόβου για χλευασμό, ποτέ δεν φόρεσα οριζοντιες_ριγες. Από σήμερα όμως βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι. Φόρεσε ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα!
Fun fact: η συγκεκριμένη μπλούζα είναι η αγαπημένη της γιαγιάς μου και πάντα μου έλεγε να τη φοράω ξιαρχο pic.twitter.com
Εξαιρετική με τις ρίγες της PameDanai ξιαρχο οριζοντιες_ριγες pic.twitter.com
Έβαλε οριζόντια ρίγα Η ΘΕΑΡΑ #PameDanai #ξιαρχο pic.twitter.com/9pR4bXx3MI
-Νικηφορ Κασιμάτ (@tvmaniac10) November 1, 2021
ξιαρχο Αν από παιδί οι συζητήσεις που συγκρατησες από το σπιτι ήταν “τι δεν πρέπει να φοράς όταν είσαι παχύς” και όχι “πως πρέπει να συμπεριφερεσαι όταν είσαι άνθρωπος”, τότε εξηγούνται πολλά. pic.twitter.com/SuYtVmctgk
Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του ξιαρχο, το bullying γεννάει πολλές φορές bullies.
Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι… pic.twitter.com/DkzrSgEaMy
-Sissy Christidou (@SissyChristidou) October 31, 2021
Talk to my hand #ξιαρχο pic.twitter.com/wm1O2wmDCm
-Gingerella (@Gingere84986764) November 1, 2021

Τι έγραψε η Καίτη Γαρμπή; Μία ανακοίνωση του ίδιου το 2019!

Λίγο αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο φαίνεται πως δεν έπεισε κανέναν, ενώ πολλοί ήταν οι followers του που σταμάτησαν να τον “ακολουθούν”, την ώρα που αρκετοί χρήστες ζήτησαν από τις συνεργαζόμενες με τον “influencer” εταιρίες να σταματήσουν την συνεργασία.

Η Συγγνώμη

Ο Ξιαρχό ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλο, όμως η κοπέλα απάντησε: Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει η συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις, ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν.
Δεν θέλω να κινηθώ νομικά, ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα. Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του; 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου