Friday, 26 April, 2024

Το τρέιλερ της της ταινίας «By The Sea» με τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί-Πιτ

Το τρέιλερ της της ταινίας «By The Sea» με τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί-Πιτ

Η δεύτερη, πολυαναμενόμενη, κινηματογραφική συνάντηση του «χρυσού» ζευγαριού του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί-Πιτ, λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους ταινία Mr & Ms Smith και τοποθετείται στη Γαλλία, στη δεκαετία του ‘70.

Το τρίτο σκηνοθετικό project της Αντζελίνα Τζολί, «By The Sea», έχει ως θέμα τις δυσκολίες του έγγαμου βίου, μιας πρώην χορεύτριας, της Βανέσας, που υποδύεται η Τζολί και του συζύγου της Ρόλαντ, ενός Αμερικανού συγγραφέα, στο ρόλο του οποίου βρίσκουμε το έτερόν της ήμισυ, Μπραντ Πιτ. Απόμακροι συναισθηματικά και αποξενωμένοι ως ζευγάρι, οι δυο τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη της Γαλλίας, όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο ενθουσιώδεις κατοίκους της και θα κληθούν να αναμετρηθούν με τα μυστικά τους και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους και την κοινή τους πορεία.

Το δραματικό τρέιλερ υποστηρίζεται από το τραγούδι του Harry Nilsson, «Perfect Day», και όπως δείχνει, το ζευγάρι, γίνεται όλο και περισσότερο επιθετικό. Δεν είναι σαφές τι μαστίζει το γάμο τους, αλλά και οι δύο περνούν το μεγαλύτερο μέρος του, στη μελαγχολία και την καταπολέμησή της.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε το περασμένο έτος, μετά το γάμο τους. Και ενώ θα έπρεπε να ήταν μια ρομαντική απόδραση για το ζεύγος, το βαρύ θέμα της ταινίας επηρέασε αναπόφευκτα και τη διάθεσή τους.

Σε μια συνέντευξή της στο Directors Guild of America, η Αντζελίνα Τζολί-Πιτ δήλωσε, «Κατεύθυνα τον εαυτό μου και αυτόν, σε μια σκηνή όπου καβγαδίζαμε, και έβγαζα προς τα έξω μέρη του εαυτού του όπου ήταν εχθρικά απέναντι μου, ή όταν είστε απογοητευμένοι με τον άλλον -ήταν πολύ βαρύ».

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2015.

 www.in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου