Friday, 26 April, 2024

«Φύγε, δεν θέλω ούτε να σε βλέπω»! Συνάντηση – κόλαση Τατιάνας με Βόσσου!

Βρέθηκαν τετ-α-τετ, όμως το μίσος τους εξακολουθεί να βράζει.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον χειρότερο εχθρό της. Συναγερμός “σήμανε” στις εγκαταστάσεις του “Ε”, αφού η συνάντηση που όλοι απεύχονταν, πραγματοποιήθηκε. Σοκ έπαθε η Τατιάνα Στεφανίδου βλέποντας τη Σοφία Βόσσου στους διαδρόμους του σταθμού (μιας που ήταν εκεί για την εκπομπή “Parole”) να πλησιάζει προς το μέρος της. Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο “YES!” τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν έντονα, με την ατμόσφαιρα να είναι φανερά ηλεκτρισμένη. Όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη ανάσα την αντίδραση των δύο γυναικών περιμένοντας την…έκρηξη. Οι δυο τους -με εμφανή τα σημάδια της αμηχανίας- αρκέστηκαν σε έναν τυπικό χαιρετισμό, με τον πάγο ανάμεσά τους να μη λέει να λιώσει. Η Σοφία, μάλιστα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες εκτός του ότι παραδέχτηκε την ολιγόλεπτη συνάντησή τους, φρόντισε να πετάξει τα καρφάκια της, αποδεικνύοντας πως η κόντρα τους καλά κρατεί.

“Με την Τατιάνα συναντηθήκαμε και μιλήσαμε, δεν έχει σκοτώσει η μία τη μάνα της άλλης… Δεν είναι η σχέση που θα είμαστε φίλες και δεν θα ξαναδούλευα ποτέ μαζί της, δεν της πηγαίνω και ούτε μου πηγαίνει, δεν είναι κακό αυτό όμως”, εξομολογήθηκε. Όπως ήταν αναμενόμενο οι συγκεκριμένες δηλώσεις μόνο θετικά δεν ήχησαν στα αυτιά της Τατιάνας, αφού θεώρησε πως με αυτό τον τρόπο η Βόσσου έβγαλε το… μίσος τους ξανά στην επιφάνεια.

Μαίνεται χρόνια ο πόλεμος

Τι και αν έχουν περάσει τρία περίπου χρόνια από τη μέρα που η συνεργασία τους έληξε επεισοδιακά, το μίσος ανάμεσά τους δεν λέει να σβήσει. Κάτι που απέδειξαν, άλλωστε, οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας. Η κόντρα των δύο γυναικών ξεκίνησε την εποχή που η Βόσσου μαζί με τις Μαρία Σταματέρη, Σάννυ Μπαλτζή και Τζούλη Αγοράκη αποτελούσαν την ομάδα της “Τάτι” στο “Μίλα”, ένα κόνσπετ που είχε εμπνευστεί η τελευταία. Τα χαμηλά, όμως, νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τότε δεν άργησαν να φέρουν παρασκηνιακά γκρίνιες και συγκρούσεις, με τη Βόσσου και την Μπαλτζή να βλέπουν την πόρτα της εξόδου στα μέσα της σεζόν. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η Τατιάνα δεν μπήκε στον κόπο, όπως υποστηρίζει η Σοφία, να τις αποχαιρετίσει δημόσια, την εξόργισε γι” αυτό και της το κρατά μανιάτικο. “Καλά κάνει η κυρία Στεφανίδου να θέλει να αλλάξει το κόνσεπτ, αλλά δεν μπορεί να κρεμάει ανθρώπους που έχουν αφήσει άλλες δουλειές για να είναι εκεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτό τον ελεεινό τρόπο. Δουλεύω στην TV και στο ραδιόφωνο 30 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ”, είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο. Αν και κάθε φορά που τη ρωτούν για τη Βόσσου η Τατιάνα προσπαθεί να ρίχνει τους τόνους, είναι κοινό μυστικό πως δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομά της. Όπως αποκαλύπτουν στενοί της συνεργάτες την έχει βάλει για τα καλά στη “μαύρη” λίστα, έχοντας απαγορεύσει να παίζουν οποιοδήποτε θέμα την αφορά. Όπως όλα δείχνουν  καμιά τους δεν είναι διατεθειμένη να σηκώσει λευκή σημαία σε αυτό τον πόλεμο.

newsmusic.gr

«Φύγε, δεν θέλω ούτε να σε βλέπω»! Συνάντηση – κόλαση Τατιάνας με Βόσσου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου