Tuesday, 21 May, 2024

«Ζάλη» από το ποσό που θα λάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Survivor

Μετά από πολλές συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να «κλείσει» τη συμφωνία, που τόσο επιθυμούσε και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια του Alpha φρόντισε να κάνει μία από τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα λαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα συμμετοχής της στο παιχνίδι. Για τους υπόλοιπους επώνυμους παίκτες έχει ακουστεί ότι θα λαμβάνουν μόλις 1.500 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο «μισθός» των Μαχητών μειώθηκε στο 50% από πέρσι, δηλαδή στα 250 ευρώ!Η παρουσιάστρια έφτασε στην παραλία με χαμόγελο και οι συμπαίκτες της την καλωσόρισαν στην ομάδα των Διασήμων.
«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νομίζω ότι μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι μια μοναδική εμπειρία που μου δίνεται να ζήσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, που ενδεχομένως δεν έχω υποχρεώσεις να αφήσω πίσω. Θέλω να την απολαύσω, να το διασκεδάσω, να πάρω πολλά πράγματα, να γνωρίσω μια άλλη πτυχή του εαυτού μου και ο κόσμος να με γνωρίσει που με έχει κάπως σχηματίσει στο μυαλό του. Ο κόσμος με ξέρει μέσα από ένα ρόλο», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου