Sunday, 28 April, 2024

Χαμóς με πρόταση γάμου! Πήγαν στη Ρώμη, της ζήτησε να τον παντρευτεί και του είπε «όχι»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πιο αποτυχημένη πρόταση γάμου που έγινε στη Ρώμη, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη και καθώς χόρευαν υπό τους ήχους του “O Sole Mio”, ο ερωτευμένος άνδρας θέλησε να κάνει έκπληξη, προσφέροντας ένα δακτυλίδι ως πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Εκείνη, όπως είναι λογικό, τα έχασε, με το κοινό να χειροκροτεί, ενθουσιασμένο από αυτή την ενέργεια, όμως η αντίδραση της κοπέλας ήταν στο πλαίσιο της αμηχανίας. “Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Αλλά γι’ αυτό ήρθαμε στη Ρώμη”; έλεγε ξανά και ξανά.

Ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να ρωτάει μπροστά στους θεατές: “Είναι ναι ή όχι”; Εκείνη απαντά ότι είναι “όχι” και στη συνέχεια ο άνδρας σηκώνεται… 

Όπως αποδείχθηκε φυσικά στη συνέχεια, όλο αυτό ήταν στημένο!

Ο λογαριασμός Herclueless στο TikTok που είχε ποστάρει το σχετικό κλιπ, το οποίο έγινε viral με δεκάδες εκατομμύρια views αφού το αναδημοσίευσαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, έκανε πριν από μερικές ώρες νέα ανάρτηση, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Στο νέο βίντεο εμφανίζονται τέσσερα άτομα, δυο άνδρες και δύο γυναίκες. «Η ομάδα πίσω από την ψεύτικη δημόσια πρόταση γάμου που τσάντισε 20 εκατομμύρια άτομα» αναφέρει η λεζάντα, επιβεβαιώνοντας την υποψία πολλών ότι η ρομαντική πρόταση γάμου με την ατυχή κατάληξη δεν ήταν παρά ένα καλογυρισμένο σκετσάκι! Όλα για τα κλικς… που δεν ήταν και λίγα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου