Sunday, 8 September, 2024

Γρηγόρης Στάμκος: “Εμείς είμαστε η εγγύηση για να πάει η Πέλλα μπροστά με σιγουριά”

Με κεντρικό σύνθημα “Πάμε την Πέλλα μπροστά”, σε ένα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε από νωρίς τον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά, ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της παράταξης “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε” Γρηγόρης Στάμκος, εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της παράταξης.

“Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα πάμε την Πέλλα μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω και η απάντηση είναι εδώ. Πάμε την Πέλλα μπροστά, με σιγουριά” είπε ο κ. Στάμκος και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.

“Δώδεκα χρόνια είμαστε εδώ, υπηρέτες του τόπου, ακούραστοι και ακέραιοι. Εμείς εμπνέουμε τους νέους, δίνουμε ασφάλεια στα γηρατειά και σιγουριά στα νέα ζευγάρια που χτίζουν εδώ το μέλλον τους. Πάμε για μία νέα  θητεία!”, είπε ο κ. Στάμκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες της επόμενης θητείας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο”.

Ο κ. Στάμκος, με αφορμή τη μεγάλη καταστροφή στην αγροτική παραγωγή στη Θεσσαλία, προανήγγειλε νέα, θεματική αντιδημαρχία Διαχείρισης Κινδύνου Φυσικών Καταστροφών, “Θα δουλέψουμε σωστά όλοι μαζί για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους”, είπε.

Ο κ. Στάμκος αναφέρθηκε και στους άλλους διεκδικητές του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι στηρίχθηκαν στη συκοφαντία και στο ξεγέλασμα του κόσμου… “Αυτά είναι τα προγράμματά σας; Όχι, δε θα πάρουμε δάνεια για να χρυσοπληρώσουμε κακομελετημένα έργα, χρεώνοντας τον Δήμο και τους Δημότες. Νομίζετε ότι έχουμε περιθώριο να χάσουμε χρόνια με πειραματισμούς και νέα χρέη”; αναρωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας ότι ο Δήμος δεν είναι τσίρκο που περιοδεύει για να μοιράζει χαμόγελα και υποσχέσεις, αλλά εργοτάξιο.

Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου