Friday, 20 September, 2024

Γρηγόρης Στάμκος: «Θα πάμε με το πρόγραμμα και το έργο ή με τους μαθητευόμενους μάγους»;

«Ο Δήμος μας θα πάει μπροστά με τη σιγουριά και την ανάπτυξη ή με τα πειράματα και το πισωγύρισμα;

Θα εμπιστευτεί την ήρεμη δύναμη ή τις κραυγές των θεατρίνων»; είναι το δίλημμα που έθεσε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της παράταξης «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε», Γρηγόρης Στάμκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους Γαλατάδες, σε πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο. 

Ο κ. Στάμκος υπογράμμισε ότι το «μπροστά με σιγουριά» δεν είναι ένα απλό σύνθημα, αλλά μία ολόκληρη φιλοσοφία και στρατηγική ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας. «Μπροστά με σιγουριά σημαίνει πρόγραμμα, μεθοδικότητα, νοικοκυρεμένα οικονομικά, συνοχή και προστασία της κοινωνίας, προτεραιότητες στα έργα, δικαιοσύνη στην κατανομή των χρηματοδοτήσεων σε όλες τις περιοχές του Δήμου, φροντίδα για την νέα μητέρα και το παιδί αλλά και ταυτόχρονη στήριξη της τρίτης ηλικίας», διευκρίνισε ο κ. Στάμκος.Ο κ. Στάμκος άφησε αιχμές για τον Στάθη Καστερίδη για σκόπιμες καθυστερήσεις σε έργα του Δήμου. «Μεγάλα έργα εκατομμυρίων ευρώ καθυστερούν για το γινάτι σας, κ. Καστερίδη. Ένας ολόκληρος Δήμος δηλητηριάζεται εξαιτίας σας. Οι πολίτες τώρα καταλαβαίνουν το παιχνίδι σας και θα πάρετε την απάντηση τους πολύ σύντομα. Οι μάσκες έπεσαν! Η επιλογή πια είναι ευκολότερη και πιο σίγουρη. Μαζί θα πάμε τον τόπο μπροστά με σιγουριά! Πάμε σαν θάλασσα στην κάλπη»! είπε και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Η προεκλογική περίοδος κλείνει με δύο ομιλίες του Γρηγόρη Στάμκου τις επόμενες ημέρες σε Κρύα Βρύση (Πέμπτη, Πεζόδρομος) και Γιαννιτσά (Παρασκευή, Πλατεία ΕΠΟΝ).

Γραφείο τύπου συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου