Friday, 20 September, 2024

Γρηγόρης Στάμκος: Σε πανηγυρικό κλίμα η τελευταία ομιλία στα Γιαννιτσά

Στα Γιαννιτσά, δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 6 Οκτώβρη η τελευταία κεντρική ομιλία του υποψ. Δημάρχου Πέλλας, Γρ. Στάμκου

σε πανηγυρικό κλίμα, με πλήθος κόσμου και παρουσία όλων των υποψηφίων, όπου κατέκλυσαν τον πεζόδρομο!Ο υποψήφιος δήμαρχος, ευχαρίστησε όλους για τη θερμή υποδοχή και όπως διεμήνυσε «Με την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσουμε μαζί».

Ο κ. Στάμκος αναφέρθηκε στους δύο άντρες συνυποψήφιους του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι έχουν δοθεί προτεραιότητες στα έργα κι έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν μπορεί, πχ, να αφήναμε το Μουσικό Σχολείο, για να κάνουμε κολυμβητήριο. Τώρα που δημοπρατήθηκε αυτό το έργο των 11 εκατ. ευρώ και μπήκε σε σειρά, θα έρθει και το κολυμβητήριο…».

Επίσης, όπως υποστήριξε κάποιες εκ των προτάσεων και των δύο, ήδη βρίσκονται σε στάδιο μελέτης από τη νυν δημοτική αρχή…

«Η συκοφαντία και το ψέμα αποκαλύφθηκαν. Η δηλητηριώδης προπαγάνδα πετάχτηκε στα σκουπίδια. Οι μάσκες έπεσαν! Αυτός ο Δήμος είναι περήφανος και για το έργο του και για τις πανελλήνιες διακρίσεις του και κανένας επίδοξος δημαρχίσκος δεν μπορεί να το αμφισβητήσει», είπε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε», Γρηγόρης Στάμκος.

«Ένας Δήμος δε λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο», είπε ο κ. Στάμκος. «Η διαχείριση ενός Δήμου που δεν δανείζεται, που δεν αναθέτει έξω όσα μπορούν να κάνουν οι υπηρεσίες του, που δαπανά για τις ανάγκες των δημοτών και των υποδομών πάνω από 20 εκατομμύρια το χρόνο, και μάλιστα με απόλυτη διαφάνεια και ικανά ταμειακά διαθέσιμα για ώρα ανάγκης, που σχεδιάζει τρία και τέσσερα χρόνια μπροστά τα έργα που χρειάζεται, πρώτα με μελέτες, χρηματοδοτικά εργαλεία, διαγωνισμούς, προκηρύξεις και υλοποιήσεις.

Αυτά όλα μόνο απλή διαχείριση δεν είναι! Όποιος θεωρεί απλή τη διαχείριση ενός Δήμου σήμερα, θα είναι επικίνδυνος Δήμαρχος αύριο», είπε ο κ. Στάμκος.Ο κ. Στάμκος αναρωτήθηκε αν ο Δήμος Πέλλας έχει περιθώριο για πειραματισμούς. «Συνειδητοποιούν όλοι οι συνδημότες μας ότι ο Δήμος δεν είναι περιοδεύων θίασος όπου τα ψέματα μπορεί να είναι και διασκεδαστικά. Καταλαβαίνουν ότι στον Δήμο χρειάζονται αφοσιωμένοι υπηρέτες και όχι αρχηγίσκοι διψασμένοι για εξουσία», κατέληξε. «Εμείς δίνουμε τη μάχη για το μέλλον του τόπου, για την τύχη του Δήμου μας. Η νέα θητεία μας είναι η εγγύηση για την αναπτυξιακή και ασφαλή πορεία του τόπου μας. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε το κέφι, έχουμε τα νιάτα, για να πάμε το δήμο μπροστά. Πάμε για τη Νίκη», είπε ο κ. Στάμκος και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου