Thursday, 19 September, 2024

Ειρήνη Μωυσιάδου-Καραβίδα, υποψήφια Τ.Κ. Γιαννιτσών “Πέλλα, Μαζί Συνεχίζουμε”

Ειρήνη Μωυσιάδου-Καραβίδα, μια νέα διοργανώτρια εκδηλώσεων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Πέλλας.

Η Ειρήνη Μωυσιάδου-Καραβίδα είναι υποψήφια σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Γιαννιτσών με τον Συνδυασμό «Πέλλα, Μαζί Συνεχίζουμε» και τον υποψ. δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο.

Η Ειρήνη είναι μία νέα γυναίκα, σύζυγος και μητέρα που αγαπά την πόλη της και συνεχώς προσπαθεί για νέα σχέδια  για το μέλλον. Όσοι την γνωρίζουν, την ξέρουν ως διοργανώτρια εκδηλώσεων και εκπαιδευτικό που πασχίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το ίδιο υπόσχεται και για τη νέα πρόκληση των εκλογών καθώς είναι υποψήφια στη τοπική κοινότητα Γιαννιτσών της παράταξης «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε». Όπως  τονίζει και η ίδια: “Ο αγώνας είναι κοινός και ο στόχος είναι ένας-Ένας δήμος που εξελίσσεται και ευημερεί! Συνεχίζουμε μπροστά με σιγουριά, για το αύριο των παιδιών μας”!

Συνδημότισσες, συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Είμαι η Ειρήνη Μωυσιάδου-Καραβίδα γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιαννιτσά όπου ζω με την οικογένεια μου.  Ο σύζυγος μου είναι ο Στέφανος Καραβίδας (ελ. επαγγελματίας) και έχουμε μία κόρη 2,5 χρονών. Είμαι εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες και τη γλωσσική εκπαίδευση καθώς και διοργανώτρια εκδηλώσεων με πάθος για τη δημιουργικότητα και την υλοποίηση τους.

Η απόφαση μου να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα να είμαι υποψήφια στη τοπική κοινότητα Γιαννιτσών προέρχεται από την αγάπη για τον τόπο μου και την επιθυμία μου να συνδράμω ως νέα στην εξέλιξη του δήμου μας.

Συγκεκριμένα δεσμεύομαι να ασχοληθώ με τον εμπλουτισμό και τη συνεχή διοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο δήμο που ζούμε και αγαπάμε-ένα δήμο ιστορικής σημασίας με πολιτισμικό ενδιαφέρον. 

Προτεραιότητα επίσης αποτελεί η υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης του φυσικού της περιβάλλοντος. Σημαντικό ζήτημα είναι ακόμη η εκπαίδευση των νέων γενεών με στόχο την ανάπτυξη των σχολικών μονάδων. Σε αυτές τις εκλογές ζητώ τη στήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης σας για ένα νέο αγώνα για τον τόπο μας. Σε αυτές τις εκλογές πρέπει κι εμείς οι νέοι να αγωνιστούμε και να συμμετέχουμε στη δημιουργία του αύριο- για το αύριο των παιδιών μας! Με την Ειρήνη στο τοπικό των Γιαννιτσών!

Με εκτίμηση, Ειρήνη Μωυσιάδου-Καραβίδα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου