Tuesday, 30 April, 2024

Επιτυχία του Α.Σ «Ατρόμητου» στο πρωτάθλημα Παγκρατίου Βορείου Ελλάδος

Επιτυχία του Α.Σ «Ατρόμητου» στο πρωτάθλημα Παγκρατίου Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στον  Π. Μυλότοπο Γιαννιτσών διεξήχθη το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος με διοργανωτή τον Α.Σ ”ΑΤΡΟΜΗΤΟ”, υπό την αιγίδα της ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και την ευγενική χορηγία του Δήμου Πέλλας. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 325 αθλητές από την Λάρισα έως την Αλεξανδρούπολη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το Παγκράτιο άθλημα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Παγιωτίδης Μιχάλης, ο γενικός γραμματέας της ελληνικής Ομοσπονδίας Π. Κανελλόπουλος, ο καθηγητής των Τ.Ε.Φ.Α  Θεσ/νίκης στο τζούντο κ. Σιώπης, ο πρωτεργάτης και δάσκαλος στο τζούντο στην Ελλάδα κ. Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος την ελληνικής Ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών κ. Σμιάρης, ο υπεύθυνος ανάπτυξης Παγκρατίου-αξιολογητής και υπεύθυνος επιμόρφωσης των ελλανοδικών στην Βόρεια Ελλάδα κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος ανάπτυξης στο Box savate κ. Καραντάνας, που ο καθένας με την σειρά του έδωσε τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και την φιλοξενία του ”ΑΤΡΌΜΗΤΟΥ” στον κ. Αβραμίδη Δημήτριο.

Συγχαρητήρια δέχτηκε και o προπονητής του συλλόγου Αλμπάνης Απόστολος που δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση τον αθλητών του αφού από τις 12 συμμετοχές απέσπασαν 11 μετάλλια 4 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα. Πιο αναλυτικά, 1η θέση Αλμπάνη Παναγιώτα, Αλμπάνης Κων/νος, Αλμπάνη Αντωνία, Παπαχρήστου Λαμπρινή 2η θέση Δαούτης Κυριάκος, Στραπάτσαλος Βαγγέλης, Καρίπογλου Εμμανουήλ, Αναστασία Ανθρακίδου 3η θέση Λεφτσης Πέτρος, Παπαγεωργίου Γιάννης. Ο αθλητής Κοτσερίδης Βασίλης παρόλο την δυναμική του εμφάνιση δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Στον αθλητισμό  άλλωστε αυτό που μετράει περισσότερο δεν είναι το μετάλλιο αλλά το να μάθουν τα παιδιά μας να αγωνίζονται και μέσα από τον αγώνα τους να αποκτούν την εμπειρία να επιστρέφουν πιο αποφασισμένα να φτάσουν στον στόχο  τους και με τον τρόπο αυτόν να γίνουν και τα ίδια αγωνιστές στην καθημερινή τους ζωή.

Ο αθλητικός σύλλογος του ”ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ” ευχαριστεί όλους εκείνους που με την ηθική τους συμπαράσταση βοήθησαν την προσπάθεια αυτή, δίνοντας την υπόσχεση ότι στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις με μεγάλη επιτυχία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου