Tuesday, 30 April, 2024

Βάζουν φωτιά στην ενότητα της ΝΔ – Άστοχες δηλώσεις σε μια λάθος διαδικασία

Μερά με την ημέρα, ακόμα και ώρα με την ώρα, ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ των υποψηφίων στη ΝΔ.

Σήμερα τόσο ο Απόστολος Τζιτζικώστας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστρεψαν τα βέλη τους εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι με τη συμπεριφορά του υπονομεύει την ενότητα του κόμματος.
Με δεδομένο ότι για να ανοίξουν οι κάλπες υπολοίπονται 18 σκληρές ημέρες προεκλογικού αγώνα, πολιτικοί παρατηρητές αναρωτιούνται τί άλλο θα δούμε, αλλά και όσα δούμε πόσο θα πλήξουν την εικόνα, συνεπώς και την αξιοπιστία του κόμματος.
Από την άλλη βέβαια η έλλειψη διαλόγου από την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη ενισχύει τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό του και ένα βασικό ερώτημα που πλέον προκύπτει έντονο, είναι πώς όλοι αυτοί θα καθίσουν την επομένη των εκλογών στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν και να αγωνιστούν από κοινού για το μέλλον της παράταξης;
Όλα αυτά ενισχύουν την άποψη ότι η διαδικασία που ακολουθείται, και η οποία στηρίζεται σε ένα Καταστατικό που έχει συνταχθεί στο πόδι για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα στην εκλογή του 2009, είναι λάθος, καθώς η ένταση της κορυφής μεταφέρεται και στη βάση και χωρίζει το κόμμα σε φατρίες ανάλογα με τον ποιόν, τελικά, στηρίζουν στη μάχη της διαδοχής.
rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Βάζουν φωτιά στην ενότητα της ΝΔ – Άστοχες δηλώσεις σε μια λάθος διαδικασία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου