Friday, 20 September, 2024

Άθλιες οι συνθήκες στο νοσοκομείο του Κιλκίς με βρωμιά παντού και φίδι να… περιφέρεται!

Ανακοίνωση από το σωματείο των εργαζομένων

Αναστάτωση προκάλεσε φίδι του εισέβαλε την περασμένη Δευτέρα το χώρο των αποδυτηρίων του προσωπικού των πλυντηρίων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

kilkishospital

Το σωματείο των εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το φίδι από τύχη δεν δάγκωσε κάποιον καθώς το αντιλήφθηκε έγκαιρα εργαζόμενος του νοσοκομείου.   Ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Τριανταφυλλίδης κάνει λόγο για ένα κολαστήριο στο οποίο αναγκάζονται να δουλεύουν καθημερινά οι εργαζόμενοι. Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες για να δείξει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο.

fidi-kilkis

Από την πλευρά της, η νέα διοίκηση του νοσοκομείου περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να εγκριθούν τα κονδύλια ώστε κάποια εταιρεία απεντόμωσης να προχωρήσει σε απολύμανση των χώρων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον κ. Καλεμκερίδη, το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι υποχρηματοδοτούμενο και υποστελεχωμένο, την ώρα που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον νομό.

Μάλιστα, στο μεγάλο κύμα προσφύγων φιλοξενούνταν στο ίδιο κρεβάτι ακόμα και δύο παιδιά. Ο ίδιος ανέφερε ότι την ώρα που κάθε μέρα γίνεται μια γέννα το νοσοκομείο δεν διαθέτει 3.000 ευρώ για να αλλάξει την κεφαλή του μηχανήματος υπερήχων.

lifo.gr – topnews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου