Sunday, 29 September, 2024

Ο Ευρωβουλευτής και Αρχηγός της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός στους Προμάχους!

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Ευρωβουλευτή και Αρχηγό της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό

κάτοικοι, πολιτικοί παράγοντες και εκπρόσωποι  της ΠΟΠΣΜ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ), στους ακριτικούς Προμάχους Πέλλας.

Σε μία επίσκεψη “αστραπή” ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός βρέθηκε στους Προμάχους, στο παραδοσιακό πανηγύρι προς τιμήν του πολιούχου του χωριού Αγίου Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον Γ. Διευθυντή της ΠΑΤΡΙΕ Δημήτρη Γληνό, τον Υπεύθ. Οργανωτικού της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Βορ. Ελλάδας Θεόδωρο Χαρανίδη, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Χρήστο Βαλασίδη, το πολιτικό στέλεχος Νίκο Μπαμπαλή, τον καθ. κ. Γιώργιο Τασκασαπλίδη και τον γνωστό επιχειρηματία, Πρόδρομο Αντιψωμά.

Τον Στρατηγό υποδέχτηκε κατά την άφιξη του ο Πρόεδρος του Μ.Σ. Προμάχων και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μπάτσης.Ο Στρατηγός με την άφιξη του στους Προμάχους έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό, στο χωριό με τους περισσότερους αναλογικά υπηρετούντες στα ΛΟΚ για ολόκληρη την επικράτεια, καθ’ ότι και ο ίδιος ΛΟΚατζής είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους πρώην συναδέλφους του.

Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και κοινού  πολιτικού ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Αντιπροέδρου της ΠΟΠΣΜ Κεντρ. Μακεδονίας Γιώργου Δόντσιου, σε έναν πολύ καλό γνώριμο και πολύ καλό συνάδελφο, δηλώνοντας ότι η φιλία τους κρατά πολλά χρόνια.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠΣΜ Δυτ. Μακεδονίας Δημήτρης Γιουματζίδης αναφέρθηκε διεξοδικά στο καυτό θέμα σχετικά με το προσύμφωνο των Πρεσπών και συζήτησε με το Στρατηγό τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου