Friday, 20 September, 2024

Υποστήριξη υποψηφιότητας Λάκη Βελιγράδη… Είμαι μαζί σου γιατί…

Υποστήριξη υποψηφιότητας Λάκη Βελιγράδη από την Ελένη Πισμίση

Είμαι μαζί σου γιατί…

στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, χρειαζόμαστε ανθρώπους της δράσης και των έργων στον Δήμο Πέλλας, κι εσύ θέλεις και μπορείς να προσφέρεις πολλά. Ξέρω πολύ καλά ότι:

-Γνωρίζεις όσο κανείς άλλος τα χωροταξικά θέματα του τόπου μας, αφού εργάστηκες για πολλά χρόνια ως τοπογράφος στον Δήμο Πέλλας και στην Πολεοδομία, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

-Ως προϊστάμενος στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος εργάστηκες για την φροντίδα των πάρκων, των δρόμων, της γειτονιάς καθώς και όλων των οικισμών και των κοινοτήτων, καταγράφοντας τα προβλήματα και προσπαθώντας να δίνεις λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα.

-ως πολίτης αυτού του τόπου έχεις όραμα και μάχεσαι για τις ιδέες σου.

-ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, συμμετέχεις  δυναμικά σε συλλογικούς φορείς, διεκδικώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

-ως άνθρωπος δείχνεις αλληλεγγύη και χαίρεσαι να προσφέρεις ανιδιοτελώς, θεωρώντας προτεραιότητα το δημόσιο συμφέρον και όχι το προσωπικό.

Στηρίζω την υποψηφιότητά σου γιατί:

δίνεις έναν καθαρό και έντιμο αγώνα μέσα από τον συνδυασμό “ΠΕΛΛΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη, που ανταποκρίνεται καλύτερα από όλους στο κάλεσμα των καιρών. Με γνώση και όραμα, με τη συνεργασία όλων των συνυποψηφίων του συνδυασμού που αγωνίζονται ενωμένοι, δουλεύεις ήδη για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας,  όπου οι δημότες/σες θα έχουν φωνή και θα συμμετέχουν για το κοινό καλό. Σ αυτές τις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για να περάσουμε από την σημερινή στασιμότητα και την απαξίωση των πολιτών στην αυριανή πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Πέλλας.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία! Με τη νίκη!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου