Saturday, 20 April, 2024

Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Διαδικτυακό «ντου» και παράπονα στην UEFA

«Βράζουν» στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά» με τον ρέφερι της χθεσινής αναμέτρησης στο Άμστερνταμ, Γκρεγκ Πόουσον

Υπήρξαν στιγμές που φαινόταν ότι ο Άγγλος ρέφερι έδινε τα «σπόρια» στους γηπεδούχους, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους φίλους της ομάδας. Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, στο οποίο ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 και «υποβιβάστηκε» στο Europa League, έγινε… διαδικτυακή απόβαση στα social media της UEFA αλλά και στο προφίλ του Άγγλου ρέφερι. Η ατάκα που κυριάρχησε στα σχόλια ήταν η εξής: «UEFA Mafia», με τους φίλους της ομάδας του Φερέιρα να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους.
Αποκλεισμός με το κεφάλι ψηλά
Με ψηλά το κεφάλι αποχωρεί από το Champions League της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στάθηκε πολύ καλά στο Άμστερνταμ και προηγήθηκε του Άγιαξ με τον Μπίσεσβαρ στο 23΄ αλλά οι Ολλανδοί γύρισαν το ματς σε 3-1 με δύο πέναλτι του Τάντιτς (43′, 84′) και ένα γκολ από τον Ταλιαφίκο (79′) παίρνοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League. Ο Πασχαλάκης απέκρουσε ένα ακόμη πέναλτι του Τάντιτς, ενώ ο Μπίσεσβαρ μείωσε στις καθυστερήσεις, αλλά ήταν πλέον αργά.
Αγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα,Μαζραουί, Φέλτμαν, Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Φαν Ντε Μπέεκ (89’ Ντε Βιτ), Μπλιντ, Μάριν (46’ Ντεστ), Νέρες (78’ Χούντελαρ), Τάντις, Ζιγιέχ.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (82’ Μίσιτς), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (71’ Λημνιός), Πέλκας (63’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου