Thursday, 28 March, 2024

Είναι λίγο… τσιμπημένο το line

Το Γκονζάγκα έφτασε ως τον τελικό του NCAA αήττητο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του

αφού έχασε, μάλλον, εύκολα από το Μπέιλορ, με αποτέλεσμα να μην επαληθευτεί η επιλογή της χθεσινής στήλης.

Παίζεις νόμιμα και με ασφάλεια στο stoiximan casino

Γράφει στο Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Σήμερα, υπάρχει δράση σε Basketball Champions League (δείτε όλα τα σενάρια), EuroLeague, EuroCup και BBL με την επιλογή μου να έρχεται από τον ημιτελικό του EuroCup ανάμεσα σε Μονακό και Γκραν Κανάρια. Είναι ο πρώτος αγώνας σε μια σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες, με την Μονακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι ο πρώτος και ο τρίτος αγώνας (αν χρειαστεί) θα γίνουν στην έδρα της.

Δεν θα ασχοληθώ με σημείο, αλλά με ένα ειδικό που αφορά τον Λιθουανό γκαρντ, Τόμας Ντίμσα. Ο 27χρονος είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για τον Πορφίριο Φισάκ, ωστόσο σίγουρα δεν αποτελεί από τις πρώτες του επιλογές στην επίθεση, ειδικά από την στιγμή που στην περιφέρεια υπάρχουν οι Άντριου Αλμπισί, Σον Κιλπάτρικ, Έι Τζέι Σλότερ και Σταν Οκόγιε. Ο Ντίμσα δίνει άλλα πράγματα, όπως καλή περιφερειακή άμυνα και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής και σήμερα, ωστόσο δεν νομίζω ότι θα πάρει και πολλές επιθέσεις. Στα δύο ματς με την Μπουλόν, έπαιξε για 18 και 16 λεπτά αντίστοιχα, σημειώνοντας 10 και 6 πόντους, αλλά αυτό οφείλεται στα πολύ καλά ποσοστά του, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στον γενικό μέσο όρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 12 τελευταία παιχνίδια της ACB, σκόραρε κάτω από 8 πόντους, ενώ στα ματς του EuroCup που ήταν διψήφιος, πήρε περισσότερο χρόνο λόγω των απουσιών. Πιστεύω ότι το line των 9.5 πόντων είναι μεγάλο, ειδικά από την στιγμή που στα περισσότερα ματς της ACB, δεν ξεπερνάει τους 6.5 πόντους. Θα πάω με το Under στο 1.87.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Eurocup στο Foxbet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου