Saturday, 27 July, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας του τελικού

Το πρόγραμμα με τη 2η αγωνιστική των play off στη Super League 1, λόγω επίσημου αγώνα της εθνικής ομάδας,

που θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη (6/3), ίσως επιφέρει αλλαγές τόσο στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει της αναμέτρησης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου ζήτησε να έχει περισσότερες μέρες με τους διεθνείς.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Μάντζιος στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Metropolis 95,5» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσσάνδρου. Οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες, η χρονιά πρέπει να κλείσει στις 30 Μαΐου, ωστόσο η «καραμπόλα» λόγω εθνικής ομάδας, που ίσως φέρει μεταφορά της 2ης αγωνιστικής των play off, μπορεί να φέρει κι άλλες αλλαγές.

Ο τελικός του Κυπέλλου λοιπόν μπορεί να μετακινηθεί κατά μία εβδομάδα και να διεξαχθεί στις 25 Μαΐου, αντί τις 18 του μηνός. Παράλληλα η τελευταία αγωνιστική των play off αντί για 12 θα μεταφερθεί στις 19 του ίδιου μήνα. Αυτά θα συζητηθούν και πιθανώς να αποφασιστούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου