Friday, 19 April, 2024

Νίκη εκτός έδρας για το προμίνι των Ικάρων Γιαννιτσών

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το προμινι των Ικάρων Γιαννιτσών, κερδίζοντας μέσα στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο 22/2/2020

το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Άθλου Αλεξάνδρειας, με σκορ 41-47. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Ικάρων Γιαννιτσών Νικόλαος Σπόνδης, τόνισε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν σήμερα, κερδίζοντας μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι αυτή του Άθλου Αλεξάνδρειας. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής φαίνεται ειδικά με ομάδες ανταγωνιστικές όπως αυτή του Άθλου Αλεξάνδρειας. Κάνουμε ένα πολύ επιτυχημένο τουρνουά, όλα τα παιδιά ευχαριστιούνται να παίζουν μπάσκετ, σε όλους τους αγώνες προσπαθούν, έχουν ενθουσιασμό, χαίρονται και βγάζουν ενέργεια για το άθλημα που αγαπούν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο και υπεύθυνο των ακαδημιών για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο τουρνουά. Επίσης, να ευχαριστήσω τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους και βοηθούν την ομάδα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου