Thursday, 25 April, 2024

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2

Με πέναλτι που κέρδισε ο Κρέσπο σε… νεκρό χρόνο και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια στο 101′ ο ΠΑΟΚ «έσωσε» το αήττητο

καθώς ισοφάρισε σε 2-2 και παράλληλα στέρησε από τον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο διπλό! 2 γκολ ο αρχηγός του Δικεφάλου, Ζαχίντ και Μακέντα τα «πράσινα» γκολ.
Ο Παναθηναϊκός, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, στην Τούμπα έφτασε μία ανάσα από το «διπλό», ωστόσο ο ΠΑΟΚ με πέναλτι στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), στο μεταξύ τους ματς, για την 9η αγωνιστική της Super League.
Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 44ο λεπτό, όταν ο Κρέσπο έκανε λάθος γύρισμα στον Ζίβκοβιτς, με αποτέλεσμα ο Ζαχίντ να καταφέρει να τσιμπήσει την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Στο 66ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε τέρμα του Βιεϊρίνια, ο οποίος πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Διούδη.
Στο 87ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το προβάδισμα, παγώνοντας την Τούμπα, όταν στην κόντρα, με ολόκληρη την άμυνα των γηπεδούχων, πάνω από τη σέντρα, ο Μακέντα βγήκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του!
Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσπο μπήκε στην περιοχή, είχε ένα μαρκάρισμα με τον Κουρμπέλη και έπεσε στο έδαφος.Ο διαιτητής κλήθηκε να δει τη φάση ο ίδιος στο VAR και διέταξε η μπάλα να στηθεί στην άσπρη βούλα με τον Βιεϊρίνια να νικά τον Διούδη, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2
Γκολ:44′ Ζαχίντ (Παναθηναϊκός), 66′, 90+10′ Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ),86′ Μακέντα (Παναθηναϊκός)
Κίτρινες: Στοχ (ΠΑΟΚ), Γιόχανσον (Παναθηναϊκός), Μακέντα (Παναθηναϊκός), Σένκεφελντ (Παναθηναϊκός), Ινσούα (Παναθηναϊκός), Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ)
ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο (64′ Άκπομ), Μίσιτς, Λημνιός (46′ Βιεϊρίνια), Στοχ (46′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (81′ Αποστολάκης), Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ (70′ Περέα), Μακέντα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου