Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φιλική νίκη για τον Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, 2-0

Μια ακόμη νίκη σημείωσε ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών στο 3ο φιλικό προετοιμασίας του, απέναντι στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, με σκορ 2-0.

Παρουσία περίπου 150 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενώ έδωσε και φανέλα βασικού στο τελευταίο απόκτημα της Αναγέννησης, τον Στάθη Καράμπελα.
Το παιχνίδι, λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας και της κούρασης των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων από την προετοιμασία τους, δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά αποζημίωσε τους φιλάθλους ο Χιντασέλι με το εντυπωσιακό του γκολ στο 16ο λεπτό, μιας και το μακρινό του σουτ μετά από μια κόντρα σε πόδι αντιπάλου κατέληξε στα δίχτυα των Κουφαλίων, ενώ και το τέρμα του Στεφανίδη με κεφαλιά στο 69ο λεπτό ήρθε από έξυπνη κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας μας.
Ο Τίμος Καβακάς επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Τόλιο, Γκαρακλίδη, Πετρούση, Μουρίκι, Βουτσιά Σούκια, Καραμπά, Καράμπελα, Στεφανίδη, Χιντασέλι, Ευθυμιάδη και να χρησιμοποιήσει κατά την εξέλιξη του αγώνα και τους: Κωστάκη, Μπαμπαλή, Κώστα, Συμεωνίδη και Τόσιο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου