Sunday, 28 April, 2024

Εθνική Πόλο γυναικών: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική Πόλο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν και μετά τον μεγάλο τελικό έγινε η απονομή των μεταλλίων, καθώς και του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική πόλο γυναικών έγραψε άλλη μια σελίδα στην πλούσια ιστορία της, καθώς νίκησε την Ιταλία 7-6 στον μικρό τελικό και πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν (το πέμπτο μετάλλιο στον θεσμό).

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό (στον οποίο η οικοδέσποινα Ολλανδία επικράτησε της Ισπανίας 8-7) έγινε η απονομή των μεταλλίων, καθώς και του εισιτηρίου στις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τα συγχαρητήριά του έδωσε και ο πρωθυπουργός της χώρας στις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του συνεχάρη την ομάδα, τονίζοντας πως «μας κάνατε όλους υπερήφανους». Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μας κάνατε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου