Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έναρξη δραστηριοτήτων του Τμήματος υποδομών handball του «Ίκαρου» Αλμωπίας

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος “ΙΚΑΡΟΣ Αλμωπίας” θέλοντας να δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό

αποφάσισε να δημιουργήσει τμήματα υποδομών χειροσφαίρισης (HANDBALL) στην πόλη της Αριδαίας ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά της περιοχής μας το αγώνισμα.
Το HANDBALL είναι ένα ολυμπιακό άθλημα που είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη και αρχίζει και στην Ελλάδα να έχει όλο και περισσότερους λάτρεις του αθλήματος.
Καλούμε λοιπόν όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης το Σάββατο 3/3/2018 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας, όπου θα παρουσιαστεί το πλάνο μας για την δημιουργία τμημάτων υποδομής στο αγώνισμα του Handball.
Στη συνάντηση θα συζητηθούν: Παρουσίαση προπονητών τμημάτων, Τρόπος λειτουργίας των τμημάτων, Χώρος διεξαγωγής των προπονήσεων, Ημέρες και ώρες προπονήσεων.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συμπαραστάτες της προσπάθειάς μας είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και στη συνάντησή μας θα παρευρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Χρήστος Δεληχρήστος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο τηλ: 6942905345.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου