Sunday, 28 April, 2024

Αλβανία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και έφυγε από τη ζωή

Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας, καθώς ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Εγνατία, Ράφαελ Ντουαμέναμα,

κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην Παρτιζάνι, με τον ίδιο να φεύγει από τη ζωή λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό του αγώνα Εγνάτια-Παρτιζάνι, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ράφαελ Ντουαμέναμα υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο πληρέστερο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά ο άτυχος άνδρας κατέληξε. Ο Ντουαμένα είχε ιστορικό με προβλήματα στην καρδιά του, με τον ίδιο μάλιστα να έχει αναφέρει ότι χάλασε η μεταγραφή του από τη Ζυρίχη στην Μπράιτον το καλοκαίρι του 2017, καθώς οι Άγγλοι τον «έκοψαν» στις ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα τον Οκτώβριο του 2021 είχε καταρρεύσει ξανά στο γήπεδο, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αυστριακής Μπλάου-Βάις Λιντς. Τότε οι γιατροί του είχαν προτείνει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο ίδιος δεν άκουσε τις συμβουλές τους.

FSHF shpreh tronditjen e thellë për tragjedinë e ndodhur sot në Egnatia-Partizani, ku humbi jetën futbollisti Raphael Dwamena.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου