Friday, 26 April, 2024

Ανανεώσεις στο ρόστερ του Εδεσσαϊκού

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει τον ακραίο επιθετικό Ανέστη  Αναστασιάδη.

Έχει γεννηθεί στις 12 Μαρτίου 2001 στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις δυο πλευρές. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Απολλων Πόντου, του Πανδραμαϊκό, της Δόξας Δράμας ενώ την φετινή χρονιά αγωνίστηκε ως τον Δεκέμβριο εκ νέου με τον Πανδραμαϊκό έχοντας στο ενεργητικό του σε 7 συμμετοχές και 2 goal.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός επιθετικός μας είπε:

«Περισσεύουν τα λόγια για το μέγεθος και την ιστορία μιας τέτοια ομάδας.

Στην προκειμένη στιγμή όμως το πιο σημαντικό είναι η επίγνωση της υποχρέωσης ώστε να υπάρχει πειθαρχία, συνέπεια και συνεχής δουλειά για να συνεχιστεί η ιστορία και το όνομα της ομάδας του Εδεσσαϊκού.

Σύντομα θετικά αποτελέσματα με υπομονή και υπακοή στο πλάνο του προπονητή».

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου επίσης, ανακοινώνει ότι προσθέτει στο δυναμικό της ομάδας τον Νίκο Λυρτζη. Ο νεαρος υψηλόσωμος(1,92) στόπερ με καταγωγή από τη Χαλκιδική είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου του 2002.Έχει αγωνιστεί στην Κ16 του Άρη, Νίκη Πολύγυρου, Αετο Βαρβαρας, Αετό Σκουλικαδου και Ζάκυνθο.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Εδεσσαικος και περιμένω να παίξω για αυτή. Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν η ομάδα θα είναι στις υψηλότερες θέσεις».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου