Saturday, 27 April, 2024

Απίστευτη κίνηση! Ο Εθνικός Γιαννιτσών συμμετείχε στα έξοδα διαιτησίας!

Μία κίνηση αλληλεγγύης, που είναι άξια αναφοράς.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού Εδεσσαϊκού-Εθνικού Γιαννιτσών, η φιλοξενούμενη ομάδα, έκανε κάτι, που σπάνια συναντά κανείς στα γήπεδα ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα συνέβαλε οικονομικά στην πληρωμή των εξόδων διαιτησίας!
Το γεγονός δεν θα είχε γίνει γνωστό, αν ο Εδεσσαϊκός δεν έβγαζε δημόσια ανακοίνωση-ευχαριστήριο, τονίζοντας αυτή την πράξη και ευχόμενος η συγκεκριμένη ομάδα των Γιαννιτσών να είναι και του χρόνου αντίπαλος με αυτή της Έδεσσας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός Γιαννιτσών ηττήθηκε με 3-1 και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Σύλλογος απέδειξε πόσο μπροστά είναι.
Συγχαρητήρια από τον Εδεσσαϊκό στον Εθνικό Γιαννιτσών
“Μία κίνηση που σπάνια την συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα έκανε το απόγευμα της Κυριακής, η διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών. Εάν και φιλοξενούμενη ομάδα είχε ενεργή συμμετοχή στο εξοδολόγιο της διαιτησίας. Σας ευχαριστούμε και σας ξανά συγχαίρουμε για την πράξη σας. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας πως και του χρόνου θα είμαστε αντίπαλοι”.
Ευχαριστήριο προς την Αστυνομική διεύθυνση Πέλλας
Ο Εδεσσαϊκός ευχαριστεί την Αστυνομική διεύθυνση Πέλλας για την άψογη συνεργασία και την σημαντική βοήθεια που παρείχε καθ όλη την διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου