Friday, 17 May, 2024

Αποτελέσματα Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών – Οι νικητές

Στον αγώνα του PELLA HALF MARATHON που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Γιαννιτσών, την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. τον ΑΣΕΑΔ

του Υπουργείου Άμυνας και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, έλαβαν μέρος 300 αθλητές και μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Κρέκας ( STOIKOS RUNNING ) με χρόνο 01:19:09, δεύτερος ο Αναστάσιος Ουργαντζόγλου (Ο.Μ.Γ.) με χρόνο 01:22:36 και τρίτος ο Διονύσιος Αυγέρης (Ο.Μ.Γ.) με χρόνο 01:22:53.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (STOIKOS TRAINING) με χρόνο 01:29:25, ακολούθησε η Αθανασία Τζουμελέκα (ΑΣΕΑΔ) με χρόνο 01:42:50 και τρίτη την Άννα Μαρία Χαραλαμπίδου (ΣΔΥΘ ΣΤΡΕΜΠΕΝΙΩΤΕΣ) με χρόνο 01:53:02.

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στον λαϊκό δρόμο των 6χλμ. όπου συμμετείχαν 450 αθλητές  και στον μαθητικό δρόμο των 800μ. όπου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της πόλης και της επαρχίας.

Επίσης, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από δρομείς, συνοδούς αλλά και δημότες της πόλης και της επαρχίας για το πρόγραμμα ‘’Επισκέπτομαι την Ιστορία’’ όπου και επισκέφτηκαν ιστορικούς χώρους των Γιαννιτσών και της Αρχαίας Πέλλας.

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΟΥΝΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου