Saturday, 27 April, 2024

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ: Με απουσίες ο Δικέφαλος, με… νέο προπονητή ο Απόλλωνας

Με το κλίμα βαρύ από τα όσα έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη, ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ο οποίος προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα του με τον Ολυμπιακό έχει… κατέβει στην Αθήνα με αρκετές απουσίες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους. Εκτός έχουν μείνει οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα, Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει πάρει στην αποστολή τον 22χρονο Φελίπε Σοάρες ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος Απόλλωνας Σμύρνης κατεβαίνει στον αγώνα και πάλι με μια αλλαγή στον πάγκο του, με έναν νέο… παλιό τεχνικό. Στον πάγκο θα είναι ο Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα στις 6 Ιανουαρίου αλλά χθες έδωσε τα χέρια του και πάλι με τη διοίκηση καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Μπάμπη Τεννέ δεν πήγαν καλά. Η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν ανακοίνωσε αποστολή και οι διαθέσιμοι παίκτες θα γίνουν γνωστοί σήμερα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ρόγκνε, Φατιόν, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Γιαννιώτης, Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σαστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αντ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ακπομ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου