Wednesday, 8 May, 2024

Α.Σ. Γιαννιτσά: Πρεμιέρα την Κυριακή με τον Αστέρα Καληράχης

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.
Ο Α.Σ. Γιαννιτσά μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος με την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.
Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Αναγεννήσεως.
Υπενθυμίζονται τα μέτρα που ισχύουν βάσει Υπουργικής Απόφασης.
Η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.
Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή), με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους.
Τα παραπάνω μέτρα ισχύουν και για τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου