Saturday, 27 April, 2024

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ‘’Αμαζόνες’’ Πέλλας  

Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου Γ’ Εθνικής  2017-2018

Ανακοίνωση δοκιμαστικών παρουσιών για ποδοσφαιριστήνες Γ΄εθνική  και έναρξη τμημάτων υποδομής   (προκορασίδες – κορασίδες – προνεανίδες )

Η τεχνική ηγεσία και διοικητικό συμβούλιο της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου  ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ  σας ενημερώνουν πως:

*      Από 12/10/2016 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή  θα υποδέχεται ποδοσφαιριστηνες  άνω των 14 ετών, που θα θελήσουν να ενταxθούν στην 1η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του νομού Πέλλας  παίρνοντας μέρος στα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

*      Από 12/10/2016 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα έχουμε την έναρξη προπονήσεων και εγγραφών των τμημάτων υποδομής (προκορασίδες : 1η 2α 3η δημοτικού,, Κορασίδες :4η 5η  δημοτικού και προνεανιδες: 6η δημοτικού και 1η γυμνασίου).

Η μεταφορά και η επάνοδος όλων των τμημάτων, από τα Γιαννιτσά προς το γήπεδο της Νέας Πέλλας γίνεται  με το αστικό λεωφορείο της γραμμής:

Νέα, Παλιά Πέλλα κάθε μεσημέρι στις 3:15 από την πλατεία  Γ. Γιώτα (με τη συνοδεία της κ. ΚΑΡΤΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και της κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ προπονητριών του συλλόγου μας) . Για τις μαθήτριες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου θα εκδοθεί ειδικό πάσο μειωμένου εισιτηρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου