Saturday, 27 April, 2024

Εθνική Ελλάδος: Φουλ για sold out η OPAP Arena, για το ματς με το Καζακστάν

Η Εθνική Ελλάδας δίνει την Πέμπτη το πιο κρίσιμο, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι της τα τελευταία χρόνια, κόντρα στο Καζακστάν για τα playoffs για το Euro 2024 (21/03, 21:45, ALPHA+Novasports Prime) στην OPAP Arena.

Ένα γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 εισιτήρια στη διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων ώστε να υπάρξει Sold Out.

Αν μπει κανείς και αγοράσει ένα από τα εναπομείναντα εισιτήρια θα δει πως υπάρχει ένα σε μια θύρα, δύο σε μια άλλη, είκοσι σε μια άλλη πιο ακριβή και 100 στην πιο ακριβή στα VIP κοντά στο κέντρο του γηπέδου, όπως αναφέρει το sport24.gr. Τα διαθέσιμα εισιτήρια όμως ακόμα και μετά το άνοιγμα των νέων θυρών που άνοιξε η ΕΠΟ την Τρίτη και αφορούν το δεύτερο πέταλο δεν είναι περισσότερα από 1.000 και το πιθανότερο είναι πως θα εξαντληθούν τις επόμενες ώρες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως και πάλι καθώς θα υπάρξουν και τουλάχιστον 200 φίλοι του Καζακστάν που θα βρεθούν στο γήπεδο θα υπάρξουν κάποιες “νεκρές ζώνες”, όχι όμως τόσο μεγάλες όσο σε προηγούμενα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ την Τρίτη, ανέφερε:

“Επιπλέον εισιτήρια τίθενται από σήμερα σε κυκλοφορία για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Τα επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν στις θύρες 19, 21 & 23.

Για τη θύρα 19 το κόστος εισιτηρίου είναι 30€ (παιδικό μισή τιμή) και για τις θύρες 21 & 23 είναι 20€ (παιδικό μισή τιμή).

Η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000. Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου