Saturday, 27 April, 2024

Εθνική πόλο: Νίκη και με τη Βραζιλία, πρώτη στη βαθμολογία

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πέτυχε μία ακόμη εμφατική νίκη στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, επί της Βραζιλίας με 23-4.

Το βλέμμα πλέον των διεθνών μας είναι στο ματς με τη Γαλλία, στόχος να παραμείνουμε στην πρώτη θέση που θα μας δώσει απευθείας την πρόκριση στα προημιτελικά

Η εθνική μπήκε μουδιασμένα στην αρχή του πρώτου οκταλέπτου, όμως δεν άργησε να βρει ρυθμό και να κλείσει την πρώτη περίοδο, προηγούμενη με 6-3.

Η άμυνα τον Βραζιλιάνων κράτησε καλύτερα στην αρχή του δευτέρου οκταλέπτου με τους Κακαρά, Σκουμπάκη, Φουντούλη και Νικολαΐδη να στέλνουν την εθνική στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 10-3.

Στην τρίτη περίοδο το σκορ άνοιξε ο Αργυρόπουλος με τον Γκίλλα να αυξάνει τη διαφορά σε 12-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Σκουμπάκης για μία ακόμη φορά βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα κάνοντας το 13-3, με τον Φουντούλη να σκοράρει με πέναλτι για το 14-3. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με 16-3 με τα γκολ των Παπαναστασίου και Γκίλλα.

Στην τελευταία περίοδο ο Κάκαρης πέτυχε δύο γκολ, με το καλημέρα σας και τον Γεννηδουνιά να κάνει το 19-3. Η ευρεία διαφορά δεν απέτρεψε τους διεθνείς από το να προσπαθούν έως το τελευταίο λεπτό. Ο Αργυρόπουλος έκανε το 20-3, με τον Φουντούλη να σκοράρει τα δύο επόμενα, το δεύτερο κερδισμένο από τον Αργυρόπουλο. Η Βραζιλία ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα μετά από ώρα με τον Πιρές, ο οποίος μείωσε σε 22-4, με τους διεθνείς να έχουν τον τελευταίο λόγο, γράφοντας το επιβλητικό 23-4 με τον Παπανικολάου.

Πηγή: sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου